Engels leren in Oxford


Deze eeuwenoude universiteitsstad (de oudste van Engeland), verwelkomt ieder jaar zowel Engelse als buitenlandse studenten. Er heerst dus een internationale sfeer, temidden van de prachtige historische gebouwen en de middeleeuwse straatjes. Oxford staat ook wel bekend als 'De stad met de dromerige spitsen'. Hoewel deze stad zelf al genoeg bezienswaardigheden te bieden heeft, ben je ook binnen een uur in Londen. Oxford is dus ook de perfecte uitvalsbasis om meer van Engeland te zien!
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Embassy English Juniors

Onze partnerschool voor jongeren, Embassy English in Oxford, is gelegen op de belangrijkste campus van de Oxford Brookes Universiteit, in Headington (een voorstad van Oxford). De lessen, maaltijden en sportactiviteiten vinden allemaal op de campus plaats. Winkels zijn op steenworp afstand en het historisch centrum van Oxford is slechts op een korte busrit afstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
25/06 - 12/08/2017
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1757

Taalcursussen voor Volwassenen op Embassy English

Onze taalschool in Oxford, Embassy English, is gevestigd in 2 aparte gebouwen, vlakbij elkaar, op een plein midden in het centrum. Winkels, restaurants en pubs liggen op een steenworp afstand. Embassy English in Oxford beschikt in totaal over 11 leslokalen, een zelfstudieruimte met bibliotheek, computers (met internet) en een gemeenschappelijke ruimte waar snacks en drankjes verkrijgbaar zijn. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €427

Taalcursussen voor Volwassenen op Oxford International Education

In het centrum van Oxford, op steenworp afstand van High Street, vind je onze taalschool Oxford International Education. In de directe omgeving van de taalschool vind je winkels, restaurants en de kenmerkende prachtige 'colleges'. De taalschool beschikt over 7 leslokalen, zelfstudie- en computerruimtes en er is wifi in het hele gebouw.

  lees verder »

Geopend:
hele jaar

Weer in Oxford

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE