Engels leren in Bury St. Edmunds voor jongeren


Deze traditionele Engelse marktstad met een rijke geschiedenis en gezellig stadscentrum biedt de ideale locatie voor jongeren om Engels te leren in een veilige omgeving. Bury St. Edmunds is gelegen op ongeveer een uur afstand van Londen en ligt nog dichterbij Cambridge. Deze steden worden dan ook vaak bezocht door jongeren tijdens het Engels leren in Bury St. Edmunds! 

Engels leren voor jongeren van 10 - 17 jaar in Bury St. Edmunds

Engels leren in Bury St. Edmunds is mogelijk voor jongeren van 10 t/m 17 jaar. Speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn er speciale programma's ontwikkeld om Engels te leren op een leuke en interactieve manier. De jongerenprogramma's in Bury St. Edmunds bestaan uit een taalcursus Engels en een uitgebreid sociaal activiteitenprogramma. Zo wordt Engels leren op school gecombineerd met Engels leren buiten het klaslokaal, wat Bury St. Edmunds een leuke locatie maakt voor jongeren om een taalcursus Engels te volgen in Engeland!

Taalcursus om Engels te leren op een internationale taalschool

Wanneer je Engels gaat leren in Bury St. Edmunds, ga je een taalcursus volgen op een internationale taalschool. De taalschool is kleinschalig en prachtig gelegen in een typische Victoriaanse villa. De kleinschalige schoollocatie wordt omringd door een tuin, waardoor het een fijne omgeving is voor jongeren om Engels te leren. Veel individuele aandacht voor iedere student is één van de belangrijkste aspecten van onze partnerschool in Bury St. Edmunds. De internationale taalschool ontvangt jongeren vanuit de hele wereld die allemaal naar Bury St. Edmunds komen om Engels te leren. Zo krijg je als jongere de kans om internationale vrienden te maken tijdens het Engels leren in Bury St. Edmunds.

Activiteiten tijdens de Engelse taalreis

De taalschool voor jongeren biedt een afwisselend sociaal en cultureel activiteitenprogramma aan. Zo krijgen jongeren de kans om Engels te leren, hun medestudenten beter te leren kennen én te genieten van Bury St. Edmunds en de omgeving! Op doordeweekse dagen worden er bijvoorbeeld middag- of avondactiviteiten georganiseerd. In weekenden worden er regelmatig excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Cambridge of Londen. Dit maakt de Engelse taalcursus in Bury St. Edmunds nog leuker!

Het verblijf in Bury St. Edmunds

Om nóg beter Engels te leren tijdens de taalreis in Bury St. Edmunds,  verblijven de jongeren bij lokale gastgezinnen. De meeste gastgezinnen wonen vlakbij de taalschool, waardoor jongeren zelf naar de taalschool kunnen lopen.

Wil je meer weten over Engels leren in Bury St. Edmunds of over de jongerencursussen Engels op andere locaties? Neem contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op de website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op BLS English Juniors

Het jongeren programma in Bury St. Edmunds vindt plaats in een grote-, charmante, Victoriaanse villa in een rustige woonwijk van de stad. De schoollocatie bevindt zich op enkele minuten van een natuurpark, sportcentrum, bioscoop en vlakbij het stadscentrum van Bury St. Edmunds. De kleinschalige school voor jongeren biedt de ideale omgeving voor jongeren om Engels te leren en nieuwe internationale vrienden te maken! lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1181

Weer in Bury St. Edmunds

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 16 6 6
June 19 9 7
July 20 14 6
Aug 20 14 6
Sept 17 11 5
Oct 13 7 3
Nov 10 4 2
Dec 8 2 2
Jan 9 -1 2
Feb 9 -1 2
Mar 11 1 4
Apr 13 3 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes