Taalcursus Engels in Engeland voor jongeren


Wil je Engels leren, reizen en de Engelse cultuur beter leren kennen? Maak vrienden met studenten van over de hele wereld, neem deel aan spannende activiteiten, excursies en beleef een onvergetelijke tijd. Engeland is de ideale bestemming voor jongeren om op taalreis Engels te gaan. Je leert hier de Britse cultuur kennen en je kan meteen de taal oefenen in praktijk!

Effectief Engels leren in Engeland

Tijdens jouw deelname aan een van onze Engelse taalcursussen voor jongeren zal je les krijgen van hooggekwalificeerde taaldocenten. Deze docenten zijn native speakers en leren je niet alleen de taal maar ook de cultuur van het land kennen. Daarnaast krijg je lessen met studenten van over de hele wereld en zal je met heen een accommodatie delen. Dit is een ideale locatie voor jongeren die een Engelse taalcursus willen volgen.

Wat houdt een taalreis Engels in?

Het maakt niet uit of je al talenkennis hebt of dat je de taal nog moet leren, voor iedereen is er een geschikte Engelse taalcursus voor jongeren beschikbaar. De lessen zorgen ervoor dat je op korte termijn vooruitgang zult boeken met de taal. De Engelse taal kun je ook buiten school in praktijk toepassen. Oefen gesprekken samen met andere studenten en help elkaar motiveren om de taal te verbeteren.

Welke taalcursussen in Engeland zijn er?

Voor jongeren worden er verschillende taalcursussen aangeboden. De cursussen verschillen per bestemming. Onze partnerscholen verzorgen complete programma’s waarbij de taalcursussen gecombineerd worden met sporten, feesten, excursies en andere activiteiten. Het zijn intensieve cursussen waarbij je in een klas komt met leeftijdsgenoten. In de ochtend vinden de lessen plaats op school. ’S middags worden er activiteiten georganiseerd waar de leerlingen aan mee kunnen doen.

Voor wie zijn taalcursussen in Engeland geschikt?

De taalcursussen zijn geschikt voor jongeren vanaf 7 jaar. Per bestemming kunnen de leeftijden verschillen. Er komen jongeren van over de hele wereld om net als jij hun Engelse taalkennis te verbeteren. Je leert hierdoor niet alleen de Engelse cultuur maar ook andere culturen kennen. Kom met hen in contact en maak vrienden voor het leven. Een taalreis is een leuke manier om een taal beter te leren!

Welke bestemmingen zijn er mogelijk tijdens een taalcursus in Engeland?

Er zijn verschillende bestemmingen mogelijk om een taalcursus voor jongeren te volgen. Je kunt terecht in Brighton, Cambridge, Exeter, Liverpool, London, Manchester, Nottingham en Oxford. Door het grote aanbod is er altijd een bestemming die aan jouw wensen voldoet. Op deze manier wacht een geweldige ervaring op je, waar je jouw vakantie kunt combineren met het leren van de Engelse taal. 

StudyTravel biedt je een divers en uitgebreid aanbod taalcursussen in het buitenland aan. 

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes