Engels leren in Cambridge voor jongeren


Cambridge is één van de meest populaire bestemmingen voor een Engelse taalcursus voor jongeren. Studenten van over de hele wereld gingen je al voor! Cambridge is een bruisende en moderne universiteitsstad, maar heeft tegelijkertijd de uitstraling van eeuwenoude rust en waardigheid. Je kunt er lekker wandelen in één van de vele parken, een boottocht op de rivier de Cam maken of de mooie straatjes en winkels van het historisch centrum verkennen. Cambridge is als stad met meer dan 700 jaar geschiedenis de ideale locatie voor jongeren die ondergedompeld willen worden in de Engelse taal en cultuur! Bovendien is het een veilige en overzichtelijke stad, waardoor veel jongeren kiezen voor Cambridge als bestemming voor een taalcursus Engels.

Je kunt deze Engelse studentenstad ontdekken dankzij de programma’s voor jongeren die bestaan uit diverse activiteiten en excursies, die worden georganiseerd door onze partnerscholen in Cambridge.  De stad ligt op minder dan anderhalf uur rijden ten noorden van Londen en dus is dit de ideale locatie als een (regelmatig) bezoekje aan de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk op je planning staat. 

Engels leren in Cambridge op een British Council School

De Engelse taalcursussen voor jongeren in Cambridge worden aangeboden op partnerscholen die zijn goedgekeurd door de British Council. Deze accreditatie waarborgt de kwaliteit van de cursussen. Jongeren worden ingedeeld op niveau en in een internationale lesgroep geplaatst met leeftijdgenoten van over de hele wereld. Op de eerste lesdag zal er een niveautest plaatsvinden die bepaalt in welke klas de jongeren worden ingedeeld. 

Wanneer je Engels gaat leren in Cambridge heb je de keuze uit twee taalscholen; Studio Cambridge Juniors en Embassy English juniors. Bekijk onze partnerscholen in Cambridge en kies de taalschool en het programma dat jou het meest aanspreekt!

Welk programma je ook kiest; een taalcursus Engels in Cambridge staat garant voor een onvergetelijke tijd in het buitenland waar je geniet van een internationale sfeer en je vrienden voor het leven zal maken!

De taalscholen in Cambridge

Cambridge is een uiterst veilige bestemming voor jongeren die Engels willen leren in het buitenland. Onze partnerscholen bevinden zich in veilige gebieden van Cambridge met in de omgeving veel faciliteiten, waardoor studenten zich vrij kunnen bewegen. 

Onze partnerschool Embassy English is gelegen in het noorden van de stad in een rustige woonwijk. Alle faciliteiten zoals de klaslokalen, accommodatie, sportfaciliteiten en eetzaal zijn op dezelfde locatie gelegen en vormen een campus. De campus ligt aan een belangrijke bus route naar het stadscentrum van Cambridge. Embassy English biedt één vast programma aan voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Onze partnerschool Studio Cambridge bevindt zich in het centrum en biedt verschillende jongerenprogramma’s aan voor jongeren van 13 t/m 19 jaar. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Zo is er voor iedereen een passend programma! 

Hoe ziet een Engels programma voor jongeren eruit in Cambridge?

StudyTravel biedt een grote verzameling Engelse cursussen voor jongeren in Cambridge. Alle programma’s bestaan standaard uit Engelse lessen en activiteiten. Van maandag t/m vrijdag volg je lessen op een internationale taalschool, samen met andere jongeren van over de hele wereld. Na de lessen en in de weekenden onderneem je leuke activiteiten op school en in de stad. Ook krijg je de kans om mee te gaan op excursie, naar bijvoorbeeld Londen, Oxford of Stonehenge. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen tijdens je taalreis in Cambridge!

Engels leren voor studenten van 16 jaar en ouder

Ben je tussen de 16 en 19 jaar, dan is het programma voor jongeren van 16 t/m 19 jaar het leukst voor je! Vanaf 16 jaar kun je er ook voor kiezen om deel te nemen aan een Engels programma voor volwassenen. Een voordeel van de cursussen voor volwassenen is dat ze het hele jaar door gegeven worden, in tegenstelling tot de cursussen voor jongeren. Meer informatie over de cursusprogramma’s in Cambridge voor studenten vanaf 16 jaar vind je hier

Wil jij Engels leren in Engeland, maar ben je er nog niet helemaal uit waar? Kijk dan verder op onze website naar alle andere mogelijkheden wat betreft een Engelse taalcursus voor jongeren in Engeland! Ook kun je bij ons terecht voor taalreizen naar andere landen!

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Embassy English Juniors

Onze partnerschool voor jongeren, Embassy English in Cambridge, is gelegen in het noorden van de stad in een rustige woonwijk. De klaslokalen, accommodatie, sportfaciliteiten en eetzaal zijn allemaal op dezelfde locatie gelegen en vormen een campus. De campus ligt aan een belangrijke busroute naar het stadscentrum van Cambridge. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
29/06/2020 - 07/08/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €982

Taalcursussen voor Jongeren op Studio Cambridge Juniors

Onze partnerschool Studio Cambridge biedt verschillende jongerenprogramma's aan. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Kies het programma dat jou het meeste aanspreekt! lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1029

Weer in Cambridge

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes