Engels leren in Cambridge voor jongeren


Cambridge is één van de meest populaire bestemmingen voor een taalcursus Engels in Engeland voor jongeren. Studenten van over de hele wereld gingen je al voor! Cambridge is een bruisende en moderne universiteitsstad, maar heeft tegelijkertijd de uitstraling van eeuwenoude rust en waardigheid. Je kunt er lekker wandelen in één van de vele parken, een boottocht op de rivier de Cam maken of de mooie straatjes en winkels van het historisch centrum verkennen. Cambridge is als stad met meer dan 700 jaar geschiedenis de ideale locatie voor jongeren die ondergedompeld willen worden in de Engelse taal en cultuur! Bovendien is het een veilige en overzichtelijke stad, waardoor veel jongeren kiezen voor Cambridge als bestemming om Engels te leren.

Je kunt deze Engelse studentenstad ontdekken dankzij de programma’s voor jongeren die bestaan uit een taalcursus Engels en diverse activiteiten en excursies. De stad ligt op minder dan anderhalf uur rijden van Londen en dus is dit de ideale locatie als een bezoekje aan de hoofdstad van Engeland op je planning staat. 

Engels leren in Cambridge op een geaccrediteerde taalschool

De taalcursussen voor jongeren om Engels te leren in Cambridge worden aangeboden op partnerscholen die zijn goedgekeurd door de British Council. Deze accreditatie waarborgt de kwaliteit van de cursussen. Jongeren worden ingedeeld op niveau en in een internationale lesgroep geplaatst met leeftijdgenoten vanuit de hele wereld. Via een schriftelijke- en mondelinge niveautest wordt je niveau bepaald, waardoor je altijd Engels leert op het juiste niveau.

Taalscholen in Cambridge voor jongeren

Cambridge is een uiterst veilige bestemming voor jongeren die Engels willen leren in het buitenland. Onze partnerscholen bevinden zich in veilige gebieden van Cambridge met in de omgeving veel faciliteiten, waardoor studenten zich vrij kunnen bewegen. 

Onze eerste partnerschool in Cambridge bevindt zich in het centrum en biedt verschillende jongerenprogramma’s aan voor jongeren van 12 t/m 19 jaar. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Zo is er voor iedereen een passende jongerencursus.

De tweede taalschool in Cambridge is gelegen in het noorden van de stad, in een rustige woonwijk. Alle faciliteiten zoals de klaslokalen, accommodatie, sportfaciliteiten en eetzaal zijn op dezelfde locatie gelegen en vormen een campus. De campus ligt aan een belangrijke bus route naar het stadscentrum van Cambridge. Deze taalschool biedt een vast programma voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.

Hoe ziet Engels leren voor jongeren eruit in Cambridge?

StudyTravel biedt een breed aanbod van jongerenprogramma's Engels in Cambridge. Alle programma’s bestaan een compleet pakket van Engelse lessen en activiteiten. Van maandag t/m vrijdag volg je lessen op een internationale taalschool. Na de lessen en in de weekenden onderneem je leuke activiteiten op school en in de stad. Ook krijg je de kans om mee te gaan op excursie, naar bijvoorbeeld Londen, Oxford of Stonehenge. Dit alles doe je samen met andere jongeren vanuit de hele wereld. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen tijdens je taalreis in Cambridge!

Engels leren voor studenten van 16 jaar en ouder

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je deelnemen aan een jongerenprogramma, maar je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen. Een voordeel van de cursussen voor volwassenen is dat deze het hele jaar door gegeven worden, in tegenstelling tot de cursussen voor jongeren. Wanneer je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt en voor een langere periode Engels wil leren, dan past een taalcursus voor volwassenen beter bij je. 

Welk programma je ook kiest; Engels leren in Cambridge voor jongeren staat garant voor een onvergetelijke tijd in het buitenland waar je geniet van een internationale sfeer en je vrienden maakt voor het leven!

Wil jij Engels leren in Engeland, maar ben je er nog niet helemaal uit waar? Kijk dan verder op onze website naar alle mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Studio Cambridge Juniors

Onze partnerschool Studio Cambridge biedt verschillende jongerenprogramma's aan. Ieder programma is ontworpen voor een bepaalde leeftijdsgroep en vindt op een aparte locatie plaats. Het aantal lessen, type accommodatie en het activiteitenprogramma verschilt per programma. Kies het programma dat jou het meeste aanspreekt! lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €1310

Weer in Cambridge

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes