Engels leren in Exeter voor jongeren


Leer één van de meest zonnige bestemmingen van het Verenigd Koninkrijk kennen tijdens een taalreis naar Exeter voor jongeren. Terwijl je Engels leert in Exeter samen met andere jongeren krijg je de kans om deze bloeiende stad in het zuidwesten van het Verenigd Koninkrijk te leren kennen! Op maar liefst 20 minuten afstand van de zee en het strand en met meer dan 100.000 inwoners in deze levendige stad de ideale bestemming voor jongeren om Engels te leren! Exeter beschikt over een mooie samenstelling van moderniteit en klassieke charme, wat de stad een uitstekende bestemming maakt voor een taalreis. Daarbij kan je in de omgeving genieten van de rivier de Exe, Cornwall en het schilderachtige landschap van Zuid-Engeland. Al veel jongeren gingen je voor en voelden zich op deze bestemming snel thuis! Naast de cursussen Engels voor jongeren in Exeter bieden wij ook een sportief en cultureel activiteitenprogramma aan, dat onder andere bestaat uit kanoën, film-middagen, concerten en excursies naar fascinerende plekken zoals Stonehenge, Bristol, Lands’ End, Plymouth en Londen. 

Een volledig programma voor jongeren in Exeter

Het jongerenprogramma in Exeter bestaat uit een compleet pakket van Engelse lessen, accommodatie, activiteiten en een transfer van- en naar de luchthaven.

Engels leren op een British Council school

Onze Engelse taalcursussen voor jongeren vinden plaats op onze partnerschool The Globe English Centre Juniors. De taalschool is geaccrediteerd door de British Council, waardoor de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt. Jongeren worden door middel van een niveautest ingedeeld op het juiste niveau en in een internationale lesgroep geplaatst met leeftijdgenoten van over de hele wereld. Op die manier leren zij Engels op hun eigen niveau! Ter plaatse zijn er mensen aanwezig die 24 uur per dag voor je klaar staan, zodat jij jezelf 100% kunt focussen op het leren van de Engelse taal

Een kwalitatief goede Engelse taalcursus voor jongeren

StudyTravel werkt al jaren nauw samen met partnerschool The Globe in Exeter. De taalschool ligt op 10 minuten loopafstand van het stadscentrum en bevindt zich naast de taalschool voor volwassenen. Het moderne gebouw wordt omgeven door een grote tuin waar o.a. sportactiviteiten worden georganiseerd.

De Engelse lessen worden gegeven op alle niveaus, zowel beginners als gevorderden kunnen dus terecht in Exeter! Alle docenten zijn “native speakers” die op een zeer dynamische en interactieve manier lesgeven. StudyTravel is van mening dat Engels leren niet alleen theoretische kennis opdoen is; het is juist erg interessant om de Engelse mensen en cultuur te leren kennen. Daarvoor is een special ontworpen activiteitenprogramma opgesteld, zodat jongeren zich ook buiten de lessen om met de Engelse taal bezig houden. Lees verder op onze website voor een voorbeeld van het uitgebreide activiteitenprogramma in Exeter.

Er zijn in Exeter twee speciaal ontwikkelde programma’s; één voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en één voor jongeren van 11 t/m 17 jaar. Er wordt bij het indelen van de groepen altijd gelet op niveau, leeftijd en nationaliteit, om ervoor te zorgen dat er een goede nationaliteitenmix is!

Verblijven bij een Engelstalig gastgezin

Tijdens de taalreis verblijven jongeren bij een Brits gastgezin, zodat ze in een veilige omgeving tot rust kunnen komen van alle nieuwe indrukken. Het verblijf bij een gastgezin staat garant voor een onderdompeling in de Britse taal en cultuur. Bovendien kunnen de studenten alle nieuwe taalkennis direct in de praktijk toepassen en oefenen met het gastgezin! De gastgezinnen wonen meestal op 25-30 minuten loopafstand van de school en dichtbij bushaltes. Wanneer het gastgezin niet op loopafstand woont van de school, ontvang je een gratis bus pas. Voor kinderen van 7-10 jaar is vervoer vanaf de accommodatie naar school en de activiteiten inbegrepen. Gastgezinnen zorgen voor het ontbijt, een lunchpakket en de avondmaaltijd. 

Wil jij een goede basiskennis Engels op doen voor je toekomst? Of wil jij je Engelse taalkennis een boost geven voor een proefwerk of examen? Ga dan Engels leren in Exeter en doe een ervaring op om nooit te vergeten!

Twijfel je nog over de bestemming? Op deze pagina kun je alle mogelijkheden voor jongeren in Engeland bekijken! Ook vind je op onze website meer informatie over alle andere talen en bestemmingen.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op International Project Exeter (juniors)

Onze partnerschool voor jongeren, International Project, ligt op 20 minuten lopen van het stadscentrum van Exeter. Het programma vindt plaats op de Streatham-campus van de Universiteit van Exeter tijdens de maanden juli en augustus. Het is een campus met bossen, meren en parken. Daarnaast bevinden de klaslokalen, eetzalen en residentie zich ook op de campus. Bovendien kun je een keer per week gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad, waar ook feesten georganiseerd worden. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
30/06/2024 - 10/08/2024
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €1011

Weer in Exeter

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 20 12 7
Aug 20 12 6
Sept 18 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 8 3 2
Jan 7 2 2
Feb 7 2 3
Mar 9 3 4
Apr 12 4 6
May 15 7 7
June 18 10 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes