Engels leren in Eastbourne voor jongeren


Eastbourne is een kleinschalige en gemoedelijke kustplaats in het zuiden van Engeland en wordt ook wel "the sunniest town in Britain" genoemd! Wanneer je Engels gaat leren in Eastbourne als jongere krijg je de kans om dit kleurrijke en zonnige stadje in Zuid-Engeland te ontdekken.

Engels leren op een internationale taalschool voor jongeren

De Engelse taalcursussen voor jongeren vinden plaats op een internationale taalschool op korte loopafstand van het strand en het centrum van Eastbourne. Engels leren op deze school betekent dat je Engels gaat leren in kleine internationale lesgroepen, met andere jongeren vanuit de hele wereld! De taalschool is gevestigd in een prachtig Victoriaans gebouw en beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen om optimaal Engels te kunnen leren. Ook is er een grote tuin met terras op school, waar jongeren elkaar in de pauzes en na de lessen ontmoeten.

Jongeren van 14 t/m 18 jaar kunnen Engels leren in Eastbourne

De taalreizen naar Eastbourne zijn voor alle leeftijden, of je nu 14 -15 jaar bent, of 16+, er is altijd een passende taalcursus om Engels te leren in Eastbourne. Speciaal voor jongeren van 14 - 15 jaar is er een jongerencursus beschikbaar. Studenten vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan de taalcursussen voor volwassenen, voor alle leeftijden.

Engels leren en leuke activiteiten ondernemen op taalreis

Een taalreis betekent meer dan alleen in de schoolbanken zitten. Zo worden er voor de jongeren ook leuke activiteiten georganiseerd om Engels te leren buiten het klaslokaal. Ook zijn de activiteiten een leuke manier om Eastbourne én de medestudenten beter te leren kennen. Er worden allerlei culturele activiteiten georganiseerd zoals een stadstour door Eastbourne, excursies naar andere plaatsen in Zuid-Engeland, en sociale activiteiten op school. Doe mee aan het activiteitenprogramma en leer zo nóg beter Engels in Eastbourne!

Verblijf bij een Engels gastgezin in Eastbourne

Engels leren in Eastbourne is pas echt compleet wanneer je bij een Engels gastgezin verblijft. Jongeren kunnen ervoor kiezen om gedurende de taalreis bij een gastgezin te wonen. Verblijven bij een gastgezin is de perfecte manier om de Engelse taal en cultuur van dichtbij mee te maken. Ook leer je bij een gastgezin nog beter Engels te spreken, omdat de gastgezinnen alleen in het Engels kunnen communiceren. Kies je voor een gastgezin, dan kies je voor een volledige onderdompeling in de Engelse taal!

Benieuwd naar alle taalcursussen Engels in Engeland voor jongeren? Kijk dan op onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op St. Giles Juniors

De taalcursussen Engels voor jongeren in Eastbourne vinden plaats op onze partnerschool St. Giles. De taalschool is gevestigd in een prachtig Engels gebouw en is gelegen op korte loopafstand van het centrum en het strand van Eastbourne. Het is een kleinschalige taalschool met een gemoedelijke sfeer, net zoals de stad zelf, waardoor het een fijne locatie is voor jongeren om Engels te leren. Het schoolgebouw beschikt over ca. 20 klaslokalen en heeft een gezellige tuin en terras waar studenten in de pauzes en na de lessen samen kunnen komen. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €724

Weer in Eastbourne

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes