Taalcursus Engels in Eastbourne

St. Giles juniors

De taalcursussen Engels voor jongeren in Eastbourne vinden plaats op onze partnerschool St. Giles. De taalschool is gevestigd in een prachtig Engels gebouw en is gelegen op korte loopafstand van het centrum en het strand van Eastbourne. Het is een kleinschalige taalschool met een gemoedelijke sfeer, net zoals de stad zelf, waardoor het een fijne locatie is voor jongeren om Engels te leren. Het schoolgebouw beschikt over ca. 20 klaslokalen en heeft een gezellige tuin en terras waar studenten in de pauzes en na de lessen samen kunnen komen.

Kenmerken van onze partnerschool in Eastbourne

  • Kleinschalige school met 20 volledig uitgeruste klaslokalen
  • Gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer op school
  • Tuin en terras
  • Studentencafé
  • Studenten boekenwinkel 
  • Zelfstudieruimte met bibliotheek
  • Cursussen voor jongeren van 14 - 15 jaar
  • Jongeren van 16+ kunnen deelnemen aan de cursussen voor volwassenen

Kijk hier voor de taalcursussen Engels voor iedereen vanaf 16 jaar.

Intensief (14 - 15 jaar)

De taalcursus Engels voor jongeren van 14 - 15 jaar bestaat uit 28 lesuren per week, van maandag t/m vrijdag. In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat, afhankelijk van de kennisniveaus, cursisten van dit programma in dezelfde klas zitten als studenten vanaf 16 jaar. Tijdens de cursus komen de belangrijkste communicatievaardigheden aan bod, zoals spreken, luisteren, schrijven en lezen. Ook is er aandacht voor vocabulaire en grammatica. 

Er zijn 3 activiteiten per week inbegrepen en deze activiteiten variëren per seizoen. Voorbeelden van activiteiten die georganiseerd worden zijn: een stadstour door Eastbourne, painting class, schaatsen, English cream tea, bordspelletjes, mini-golf, sportactiviteiten, trampoline park en nog veel meer!

Minimum leeftijd is 14 jaar.

Gastgezin

Jongeren verblijven gedurende de taalreis bij een lokaal gastgezin. Dit is de beste manier om de Engelse taal- en cultuur van dichtbij mee te maken en om Engels te oefenen buiten de lessen om. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd door de taalschool en met de meeste gezinnen werkt de school al meer dan 10 jaar samen.

Het verblijf is in een 1-persoonskamer op basis van hafpension (2 maaltijden per dag) of volpension (3 maaltijden per dag). In drukke periodes (met name in de zomer) worden jongeren soms in 2-persoonskamers geplaatst met iemand van hetzelfde geslacht en een andere nationaliteit. De badkamer wordt gedeeld met het gastgezin en/of andere studenten.

De gastgezinnen wonen op gemiddeld 45 minuten reisafstand van de taalschool. Studenten reizen zelfstandig van- en naar school.

Weer in Eastbourne

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes