Engels leren in Ilfracombe voor jongeren


Ben je op zoek naar een kleinschalige bestemming in Engeland om Engels te leren? Denk dan ook eens aan Ilfracombe! Deze gezellige en kleine kustplaats is gelegen in het noorden van de regio Devon, in Zuid-Engeland. Ilfracombe is een havenstadje en heeft verschillende indrukwekkende stranden en natuurgebieden in de omgeving. Het is de ideale plek voor jongeren die Engels willen leren in een veilige en kleinschalige omgeving.

Engels leren voor jongeren op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels voor jongeren in Ilfracombe worden gegeven op een internationale taalschool. De school wordt gerund door een familie en dit is duidelijk merkbaar aan de sfeer op school. Er heerst een gemoedelijke en persoonlijke sfeer, met individuele aandacht voor iedere student. De taalschool is gelegen in een groot park, waardoor de school omringd wordt door veel groen en verschillende sportfaciliteiten. Ook is er een picknick tafel en een BBQ in de tuin van school, waar regelmatig barbecues georganiseerd worden voor alle studenten.

Volg een taalcursus Engels met jongeren vanuit de hele wereld

De taalcursussen om Engels te leren in Ilfracombe zijn voor jongeren vanuit de hele wereld. De lesgroepen zijn internationaal, waardoor studenten gemakkelijk in aanraking komen met andere jongeren van verschillende nationaliteiten. Deze nationaliteitenmix zorgt ervoor dat iedereen zoveel mogelijk Engels moet spreken op school en tijdens activiteiten.

Engels leren en sportieve activiteiten in Ilfracombe

In Ilfracombe zijn er verschillende jongerencursussen Engels beschikbaar, altijd in combinatie met leuke activiteiten of met sport. Zo is er voor iedere jongere een passend programma; of je Engels leren nu wil combineren met dansen, extreme sporten, surfen, paardrijden, voetbal, culturele activiteiten of wat anders; neem een kijkje in het uitgebreide cursusaanbod om te zien welk programma jou het meest aanspreekt.

Verblijf bij een lokaal gastgezin om nog beter Engels te leren in Ilfracombe

Alle jongeren verblijven tijdens de taalreis bij lokale gastgezinnen in de omgeving van Ilfracombe. Door bij een gastgezin te verblijven word je gedwongen om Engels te spreken buiten het klaslokaal en kun je je nieuwe taalkennis direct in de praktijk toepassen. Omdat de gastgezinnen jonge studenten vanuit de hele wereld ontvangen, zijn deze zorgvuldig geselecteerd door de taalschool en wordt er met de meeste gastgezinnen al vele jaren samengewerkt.

Wil je meer weten over de taalcursussen Engels in Engeland voor jongeren? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies, of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland op onze website.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Country Cousins Juniors

Onze partnerschool voor jongeren in Ilfracombe is gelegen in het prachtige Devon, in Zuid-Engeland. Ilfracombe is een gezellige kleine havenstad en is de ideale bestemming voor jongeren om Engels te leren en leuke (sportieve) activiteiten te ondernemen! De taalschool bevindt zich in een prachtige Victoriaanse villa, gelegen in een groot park met vele sportfaciliteiten nabij. Het gebouw beschikt over 14 klaslokalen, een vrijetijdsruimte en een picknick tafel buiten waar regelmatig BBQ ’s georganiseerd worden.  lees verder »
Minimum leeftijd:
6 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-8 weken, 2 weken vanaf €2085
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes