Taalcursus Engels in Ilfracombe

Country Cousins Juniors

Onze partnerschool voor jongeren in Ilfracombe is gelegen in het prachtige Devon, in Zuid-Engeland. Ilfracombe is een gezellige kleine havenstad en is de ideale bestemming voor jongeren om Engels te leren. De taalschool bevindt zich in een prachtige Victoriaanse villa, gelegen in een groot park met sportfaciliteiten nabij. Het gebouw beschikt over 14 klaslokalen, een vrijetijdsruimte en een tuin met picknick tafel waar regelmatig barbecues georganiseerd worden. 

Taalcursus Engels in combinatie met sport en activiteiten

Er zijn verschillende taalcursussen Engels voor jongeren beschikbaar in Ilfracombe, altijd in combinatie met activiteiten of sport. De jongerencursussen zijn beschikbaar voor studenten van 6 t/m 17 jaar. Of je nu Engels leren wil combineren met paardrijden, tennis, surfen, balsport, avontuurlijke sporten of dansen, er is voor iedereen een passend programma. Wil je geen sportprogramma bijboeken? Dan is er de optie om alleen Engelse lessen en activiteiten te kiezen.

Los van de sportactiviteiten worden er ook sociale- en culturele activiteiten georganiseerd voor alle jongeren, zoals BBQ ‘s, karaoke avonden, filmavonden, talentenshows, quiz avonden etc. In de weekenden worden er uitstapjes georganiseerd naar bezienswaardigheden in de omgeving, zoals Butlins Aquetic Park, Dunster Castle & Village, Exmoor National Park en meer!

 

Engels & avontuurlijke sporten (11 – 17 jaar)

Engels & surfen (11 – 17 jaar)

Engels & paardrijden (11 - 17 jaar)

Engels & watersport (12 - 16 jaar)

Engels & balsport (12 – 16 jaar)

Engels & beachvolleybal (12 – 16 jaar)

Engels & streetdance (12 – 16 jaar)

Engels & activiteiten (11 – 17 jaar)

Engels & activiteiten (6 – 10 jaar)

laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes