Engels leren in Liverpool voor jongeren


Engels leren voor jongeren vanaf 16 jaar in Liverpool is een echte ervaring: deze bruisende stad met bijna een half miljoen inwoners staat wereldwijd bekend als thuisplaats van de Beatles en haar voetbalclubs, Liverpool FC en haar eeuwige rivaal Everton FC. Voor de jonge voetballiefhebbers is er ook een cursus Engels in combinatie met voetbal! Leer Engels in Liverpool en leer deze kosmopolitische en levendige stad goed kennen.

Engels leren op een interactieve manier in Liverpool

Dit jongerenprogramma is speciaal ontwikkelt voor zelfstandige jongeren die Engels willen leren in deze levendige stad. Het programma bestaat uit een taalcursus Engels met verblijf bij een gastgezin of in een studentenresidentie. Het is niet een typische jongerencursus met activiteiten, excursies en 24/7 begeleiding, omdat de lessen worden gegeven in groepen van studenten met verschillende leeftijden (vanaf 16 jaar).

In Liverpool zijn 3 verschillende jongerenprogramma’s beschikbaar: een Intensieve cursus Engels, Engels & Voetbal en een Cambridge voorbereidingscursus. De Intensieve cursus bestaat uit 20 of 28 lesuren per week. Deze lessen richten zich voornamelijk op communicatieve vaardigheden; schrijven, spreken, lezen en luisteren.

De echte voetbalfanaten kiezen uiteraard voor de cursus Engels & Voetbal. Liverpool is natuurlijk de perfecte bestemming als je van voetbal houdt. Naast het leren van de Engelse taal krijg je 10 uur voetbaltraining per week.

Heb je een officieel Cambridge examen nodig (het First of het Advanced Certificate)? Kies dan voor de Cambridge voorbereidingscursus. De examentraining legt de nadruk op zowel lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheid als het dagelijkse gebruik van het Engels en examentechnieken.

Doe mee aan activiteiten tijden het leren van Engels in Liverpool

Om je medestudenten en de stad nóg beter te leren kennen kan je mee doen aan het afwisselende activiteitenprogramma dat door de taalschool aangeboden wordt. Ga bijvoorbeeld na de lessen eens mee met een stadstour of breng een bezoek aan het Beatles Museum. In het weekend organiseert de taalschool o.a. dagexcursies naar District Lake of Chester.

Jongerencursus Engels op onze partnerschool LILA in Liverpool

De school LILA bevindt zich in het centrum van de stad, niet ver van “Pier Head”. Het is een middelgrote taalschool met veel moderne leerfaciliteiten, zoals volledig ingerichte klaslokalen met interactieve white boards. Om de kwaliteit van het programma te garanderen is de school geaccrediteerd door de British Council.

Verblijf met andere studenten of ga voor een complete onderdompeling

Tijdens het leren van Engels voor jongeren in Liverpool heb je keuze uit verschillende soorten accommodaties, dus er is altijd een optie die bij je past. In de zomervakantie kunnen studenten van 16 en 17 jaar in de residentie verblijven. Dit is natuurlijk dé manier om samen met andere studenten te verblijven en meteen veel nieuwe vrienden te maken. De residentie ligt op loopafstand van de taalschool. Wil je gaan voor een complete onderdompeling? Wil je nóg meer van de Engels taal en de cultuur leren? Verblijf bij een gastgezin is dan echt iets voor jou!

Bekijk al onze Engelse cursussen voor jongeren in Engeland. StudyTravel heeft een groot aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op LILA Liverpool

Op onze Engelse partnerschool LILA wordt Engels onderwezen voor studenten vanaf 16 jaar, in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. De school bevindt zich in het hart van Liverpool, niet ver van “Pier Head”. De school is slechts op 5 minuten lopen vanaf het bus en treinstation. De school, gelegen in een nieuw gebouw, heeft zeer moderne faciliteiten. Bovendien ligt de kwaliteit van het onderwijs erg hoog dankzij de ervaren leraren die gespecialiseerd zijn in het geven van Engelse les als vreemde taal. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €355

Weer in Liverpool

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 11 7 6
June 14 11 7
July 16 13 6
Aug 16 12 5
Sept 13 10 4
Oct 10 7 3
Nov 7 4 2
Dec 5 3 1
Jan 5 2 2
Feb 4 2 2
Mar 6 3 4
Apr 8 5 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes