Engels leren in Oxford voor jongeren


Één van de favoriete bestemmingen voor jongeren om Engels te leren is Oxford. Veel studenten van over de hele wereld kiezen voor de jongerenprogramma’s vol Engelse lessen, activiteiten en excursies in deze levendige universiteitsstad. Oxford is al meer dan 800 jaar een thuis voor studenten en vele geleerden geweest. Een jongerencursus in deze stad neemt je mee in de historische sfeer van deze klassieke Engelse stad! Volle pubs en kleine boetieks vullen de gezellige straatjes van Oxford. De stad ligt op minder dan twee uur rijden van Londen en degenen die houden van historische gebouwen, stijlvolle monumenten en indrukwekkende architectuur, zijn in Oxford aan het juiste adres. Ontdek zelf deze elegante en tegelijkertijd intellectuele bestemming, die een typisch voorbeeld vormt van de Britse levensstijl. Tijdens het leren van de Engelse taal in Oxford is een volledige onderdompeling in de Britse cultuur gegarandeerd!

Een taalcursus Engels op een British Council school

StudyTravel werkt al jaren samen met partnerschool Embassy English in Oxford. De taalschool is geaccrediteerd door de British Council, waardoor een hoge kwaliteit onderwijs gegarandeerd is. Jongeren leren Engels op hun eigen niveau door middel van een schriftelijke- en mondelinge niveautest op de eerste lesdag. Er wordt lesgegeven op alle niveaus van het Europees Referentiekader; zo kunnen alle jongeren terecht op onze partnerschool in Oxford. Er wordt bij het indelen van de groepen rekening gehouden met niveau, leeftijd en nationaliteit. Op die manier leren de jongeren Engels in een internationale groep met veel verschillende nationaliteiten!

Een uitstekende locatie voor jongeren in Oxford

Onze partnerschool in Oxford is gelegen op de belangrijkste campus van de Oxford Brookes Universiteit, in Headington (een voorstad van Oxford). De lessen, maaltijden en sportactiviteiten vinden allemaal op de campus plaats. In de omgeving zijn veel faciliteiten, waardoor jongeren zich ook buiten de campus vrij kunnen bewegen. Het historisch centrum van Oxford is gelegen op slechts een korte afstand per bus. 

Engels leren in Oxford voor jongeren van 12 t/m 17 jaar

Het jongerenprogramma in Oxford is geschikt voor studenten van 12 t/m 17 jaar. Onze partnerschool heeft een volledig programma ontwikkeld waarbij jongeren Engels leren en deelnemen aan culturele- en sportieve activiteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn bijvoorbeeld voetbal, volleybal, dansavonden, talentenjacht, modeshow, karaokeavonden en excursies naar o.a. Londen, Salisbury of Stratford-upon-Avon.

Een taalreis naar Oxford is ideaal voor jongeren die een goede basiskennis Engels willen opdoen voor hun toekomst of bijvoorbeeld hun Engelse taalkennis een boost willen geven voor een proefwerk of examen. Jongeren die Engels willen leren in een nieuwe omgeving en internationale vrienden voor het leven willen maken zijn bij StudyTravel aan het juiste adres! Ga met StudyTravel naar Oxford en doe een ervaring op voor het leven!

Een taalcursus Engels voor studenten van 16 jaar en ouder

Ben je 16 jaar of ouder? Dan zijn er in Oxford verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een jongerenprogramma, maar je kunt ook meedoen aan een programma voor volwassenen. Het voordeel van de programma’s voor volwassenen is dat deze het hele jaar door mogelijk zijn, in tegenstelling tot de jongerenprogramma’s. Heb je liever wat meer vrijheid en heb je bijvoorbeeld al vaker alleen gereisd, dan past een taalcursus voor volwassenen wellicht beter bij je. Twijfel je? Op deze pagina lees je meer over de verschillen tussen de programma’s voor jongeren en voor volwassenen. StudyTravel helpt je graag met het kiezen van het juiste programma om Engels te leren in het buitenland!

Bekijk ook onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor jongeren. Neem voor advies even contact per ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden in het buitenland!

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Embassy English Juniors

Onze partnerschool voor jongeren, Embassy English in Oxford, is gelegen op de belangrijkste campus van de Oxford Brookes Universiteit, in Headington (een voorstad van Oxford). De lessen, maaltijden en sportactiviteiten vinden allemaal op de campus plaats. Winkels zijn op steenworp afstand en het historisch centrum van Oxford is slechts op een korte busrit afstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
12 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
24/06/2019 - 09/08/2019
22/06/2020 - 07/08/2020
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1053

Weer in Oxford

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes