Engels leren in Londen voor jongeren


Een cursus om Engels te leren in hartje Londen geeft jou de mogelijkheid om deze charmante en bruisende hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Daarbij bestaat er haast geen betere plek om de wereldtaal Engels te leren spreken met jouw nieuwe, internationale vrienden. Bezoekjes aan schitterende plekken als Candem Town, Trafalgar Square of Covent Garden maken een Engelse jongerencursus in Londen natuurlijk pas echt compleet. De stad heeft oneindig veel te bieden en is daarom ook een stad die op iedereens bucketlist hoort te staan. Als jongere heb je, naast het leren van de Engelse taal, ook veel vrije tijd, waardoor een echte once in a lifetime experience is gegarandeerd!

Engels leren in het centrum van Londen

Engels leren voor jongeren in Londen is mogelijk vanaf 14 jaar en deze jongerencursus wordt aangeboden op St. Giles Highgate Juniors. De school in Londen ligt in een rustgevende en groene wijk, op 20 minuten afstand van het bruisende centrum van de stad. De unieke ligging van onze Engelse jongerencursussen in Londen spreekt veel jongens en meiden van alle leeftijden wereldwijd aan, net als de kwaliteit van de lessen en het bijbehorende activiteitenprogramma dat je kennis laat maken met alle leuke bezienswaardigheden in de buurt.

Lees meer over onze partnerschool St. Giles Highgate Juniors voor een taalcursus Engels in Londen voor jongeren!

Waar verblijf je tijdens je taalcursus Engels?

Om het maximale uit je verblijf in de hoofdstad van Engeland te halen, kan je gedurende de zomermaanden (juni tot en met augustus) in de residentie in zone 1 verblijven. Studenten van 16-17 jaar oud kunnen hier verblijven in Ramsay Hall, een accommodatie vlakbij West End en Oxford Street, die hoort bij de universiteit van Londen.

Bekijk onze zomerresidentie voor jongeren in het centrum van Londen of kies voor een verblijf in een gastgezin om een volledige onderdompeling in de Britse cultuur te ervaren en zo nog beter Engels te leren

Engels leren voor jongeren in Londen op een geaccrediteerde school

St. Giles Highgate Juniors maakt onderdeel uit van onze geaccrediteerde partnerscholen, die erkend worden door de British Council. Tijdens het leren van Engels in Londen staat kwaliteit centraal. Dit programma biedt niet uitsluitend lessen op jouw niveau, maar ook verschillende activiteiten en excursies naar dé bekende trekpleisters van deze bestemming.

Onderwijs en plezier gaan samen tijdens een taalreis naar Londen

Een geweldige combinatie van educatie en plezier ervaar je tijdens het leren van Engels in Londen. Als jongere verbeter je op deze manier je taalvaardigheid en ontdek je tegelijkertijd deze bedrijvige metropool. Je maakt zo onvergetelijke herinneringen, die niemand meer van jou afpakt!

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor jongeren!

lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op St. Giles Highgate Juniors

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt studenten vanaf 14 jaar de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Het is de ideale omgeving voor jonge studenten van 14 jaar of ouder, daar deze school de begeleiding kan bieden die vereist wordt voor minderjarigen. Studenten jonger dan 18 jaar hebben namelijk altijd les in groepen met studenten van 14-17 jaar, met maximaal 10 studenten per lesgroep. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
06/04/2020-01/05/2020, 08/06/2020-28/08/2020, 05/10/2020-30/10/2020
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €550

Weer in Londen

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes