Engels leren in Londen voor jongeren


Een jongerencursus om Engels te leren in Londen geeft jou de mogelijkheid om deze charmante en bruisende hoofdstad van Engeland te ontdekken. Tijdens een taalreis naar Londen leer je de Engelse taal terwijl je een interessante stad leert kennen samen met internationale leeftijdsgenoten. Bezoekjes aan wereldberoemde bezienswaardigheden zoals de Tower of London, Big Ben, Buckingham Palace, Tower Bridge en Piccadilly Circus mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de taalreis. De stad heeft oneindig veel te bieden en is daarom ook een stad die je ooit bezocht moet hebben. Als jongere heb je, naast het leren van de Engelse taal, ook veel vrije tijd, waardoor je de kans krijgt om Londen beter te leren kennen! 

Wat houdt Engels leren in Londen in?

De taalreizen Engels voor jongeren bestaan uit een compleet pakket van Engelse lessen, activiteiten en excursies. Jongeren leren Engels op een internationale taalschool, samen met internationale leeftijdsgenoten. De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Na de lessen en in de weekenden is er vrije tijd of worden er activiteiten en excursies georganiseerd door de taalschool. Door deel te nemen aan een jongerenprogramma krijgen jongeren de kans om Engels leren te combineren met een stedentrip naar een van de meest interessante steden ter wereld. Een taalreis is de ideale manier voor jongeren om Londen op een veilige manier te leren kennen, in groepsverband. Doordat de lesgroepen internationaal zijn, leren de jongeren leeftijdsgenoten kennen vanuit de hele wereld, waardoor ze in contact komen met nieuwe culturen.

Engels leren op een rustige en veilige locatie in Londen

Engels leren in Londen is mogelijk voor jongeren vanaf 14 jaar. De jongerencursussen in Londen vinden plaats op een internationaal erkende taalschool. De taalschool bevindt zich in een rustgevende en groene wijk, op 20 minuten afstand van het bruisende stadscentrum. Doordat de taalschool net buiten het centrum gelegen is, biedt het een prettige omgeving voor jongeren om Engels te leren.

Doordat de taalschool geaccrediteerd is door o.a. de British Council, wordt de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd. Jongeren krijgen altijd les van gediplomeerde en native speaking docenten.

Onderwijs en plezier gaan samen tijdens een taalreis naar Londen

Tijdens het Engels leren in Londen ervaar je een geweldige combinatie van educatie en plezier. Jongeren werken aan hun Engelse taalvaardigheden op een interactieve manier. Alle onderdelen van de Engelse taal komen aan bod tijdens de lessen, waardoor je jouw Engelse taalkennis een boost geeft! Dit komt goed van pas tijdens de Engelse lessen en examens in Nederland.

Naast de lessen, wordt er een afwisselend activiteitenprogramma georganiseerd. Voorbeelden van activiteiten zijn Engelse filmavonden, spelletjesavonden, sportactiviteiten, musicalbezoeken en bowling nights. Verder worden er natuurlijk bezoeken georganiseerd naar de beroemde bezienswaardigheden en musea in Londen, zoals The British Museum, Natural History Museum, The Londen Eye, Buckingham Palace, Oxford Street en nog veel meer!

Tijdens de taalreis maak je nieuwe internationale vrienden en onvergetelijke herinneringen, die niemand meer van je afpakt!

Waar verblijf je tijdens het Engels leren Londen?

Om het maximale uit je taalreis te halen, is het verblijf bij een Engels gastgezin de beste keuze. Bij een gastgezin krijg je de kans om de Engelse taal en cultuur van dichtbij mee te maken. Je kunt je Engelse taalkennis direct in de praktijk toepassen terwijl je 's avonds gezellig met het gastgezin aan tafel zit. Er is geen betere manier om Engels te leren!

Bekijk de andere mogelijke taalcurussen Engels in Engeland voor jongeren, of neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op St. Giles Highgate Juniors

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt studenten vanaf 14 jaar de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Het is de ideale omgeving voor jonge studenten van 14 jaar of ouder, daar deze school de begeleiding kan bieden die vereist wordt voor minderjarigen. Studenten jonger dan 18 jaar hebben namelijk altijd les in groepen met studenten van 14-17 jaar, met maximaal 10 studenten per lesgroep. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €662

Weer in Londen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes