Taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen (50+)


Ben je 50+ en wil je jouw Engelse taalkennis verbeteren? En wil je dit combineren met een mooie reis naar Engeland samen met andere 50-plussers? Kies dan voor een taalcursus Engels in Engeland! Speciaal voor ouderen van 50+ biedt StudyTravel taalcursussen aan in verschillende delen van Engeland.

Wat houdt een taalcursus Engels in Engeland in?

Het is nooit te laat om een taal te leren en zeker de Engelse taal komt altijd van pas, wat je leeftijd ook is! Of je nu je Engelse taalkennis moet verbeteren voor je werk of wanneer je voor persoonlijke doeleinden Engels wil leren; bij StudyTravel begrijpen we de unieke behoeften van senioren die Engels willen leren in Engeland. Onze taalcursussen zijn zorgvuldig ontworpen om aan deze behoeften te voldoen en een stimulerende leeromgeving te bieden die geschikt is voor volwassenen vanaf 50 jaar. Ook begrijpen we dat veel ouderen behoefte hebben aan een taalcursus Engels samen met gelijkgestemde leeftijdsgenoten. Voor deze doelgroep zijn er speciale programma’s ontwikkeld, namelijk de Club 50 taalcursussen Engels. Een Club 50 taalcursus Engels bestaat altijd uit een compleet pakket van Engelse lessen en een cultureel activiteitenprogramma. Zo ben je er zeker van dat je andere 50-plussers ontmoet tijdens de taalreis én krijg je de kans om niet alleen Engels te leren in het klaslokaal, maar ook tijdens diverse activiteiten in Engeland!

Volg een taalcursus Engels aan de Zuid-Engelse kust

StudyTravel biedt taalreizen Engels voor volwassenen van 50+ aan in verschillende delen van Engeland, bijvoorbeeld aan de prachtige Zuid-Engelse kust. 

Brighton, bekend om zijn levendige sfeer en prachtige kustlijn, biedt 50-plussers een kans om Engels te leren in een bruisende omgeving vol cultuur en geschiedenis. Geniet van de ontspannen sfeer van deze kosmopolitische stad, ook wel “London by the sea” genoemd, terwijl je werkt aan je Engelse taalkennis samen met andere senioren. 

Een andere kustbestemming voor ouderen is Torquay, gelegen aan de Engelse Rivièra. Deze charmante stad biedt een perfecte combinatie van prachtige stranden, een mild klimaat en traditionele Engelse charme. Ontdek de adembenemende uitzichten langs de kustlijn, verken de pittoreske haven en geniet van de warme gastvrijheid van deze populaire vakantiebestemming tijdens een taalcursus Engels in Torquay samen met andere 50-plussers.

Volg een taalcursus Engels in Noord-Engeland

Voor ouderen die op zoek zijn naar een meer traditionele Engelse ervaring, biedt Chester een idyllische setting met zijn historische architectuur en schilderachtige grachten. Als een van de best bewaarde ommuurde steden in het Engeland, biedt Chester een rustige omgeving waar 50-plussers kunnen genieten van Engelse taallessen terwijl ze worden ondergedompeld in de rijke geschiedenis van de stad.

Ook York is de ideale bestemming voor een traditionele ervaring in Engeland en voor een historische reis terug in de tijd! Met zijn middeleeuwse straten, gotische architectuur en eeuwenoude geschiedenis biedt York een unieke omgeving voor 50-plussers om Engels te leren. Verken de beroemde York Minster, wandel langs de stadsmuren en dompel jezelf onder in de tijdloze ambiance van deze historische stad tijdens een taalcursus Engels in Engeland.

Engeland ontdekken tijdens een taalcursus Engels

Naast de taallessen bieden we ook een scala aan culturele activiteiten en excursies aan die zijn ontworpen om senioren de mogelijkheid te geven om Engeland te verkennen en kennis te maken met de lokale cultuur en geschiedenis. Van rondleidingen door historische bezienswaardigheden tot culturele evenementen en sociale bijeenkomsten, er is voor elk wat wils om je taalreis naar Engeland helemaal compleet te maken!

Kortom, een taalcursus Engels in Engeland voor senioren biedt niet alleen een effectieve manier om de Engelse taal te leren, maar ook een verrijkende culturele ervaring die een blijvende indruk zal achterlaten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Engelse taalreizen voor volwassenen van 50+ en bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes