Engels leren in Torquay voor volwassenen (50+)


Ontdek de mogelijkheden voor ouderen om Engels te leren in Torquay! Onze op maat gemaakte taalcursussen voor 50-plussers bieden een unieke kans voor volwassenen om hun Engelse vaardigheden te verbeteren in een idyllische kustplaats in de prachtige regio Devon.

Ontdek de charme van de Engelse Rivièra

Ben je 50+ en wil je Engels leren combineren met een heerlijke vakantie naar Zuid-Engeland? Dan is Torquay de bestemming voor jou! Torquay staat bekend om zijn prachtige stranden, milde klimaat en ontspannen sfeer, waardoor het de perfecte omgeving is voor senioren om Engels te leren. Torquay biedt een scala aan culturele activiteiten in- en rondom de stad om ook Engels te kunnen leren buiten het klaslokaal.

Engels leren voor ouderen op een internationale taalschool in Torquay

Wanneer je ervoor kiest om Engels te gaan leren in Torquay, kun je kiezen uit verschillende taalcursussen Engels op onze partnerschool TIS in Torquay. De taalschool bevindt zich middenin Torquay en wordt omringd door een prachtige tuin. De taalschool biedt een hoge kwaliteit onderwijs en is geaccrediteerd door EnglishUK en British Council. De docenten begrijpen de wensen en behoeften van de oudere cursist en bieden een speciale lesmethode voor 50-plussers. 

Engels leren en Torquay ontdekken tijdens een taalreis voor senioren

Engels leren in Torquay bestaat uit meer dan alleen een taalcursus Engels. Speciaal voor volwassenen van 50+ bieden we de “Club 50 cursus” aan. Deze taalcursus bestaat uit Engelse lessen én een cultureel activiteitenprogramma. Op deze manier krijgen senioren de kans om hun Engelse taalkennis in de praktijk toe te passen tijdens leuke activiteiten, samen met een gezellige groep leeftijdsgenoten.

Comfortabele verblijfsopties in Torquay

Tijdens het Engels leren in Torquay kunnen ouderen kiezen uit verschillende comfortabele verblijfsopties, afgestemd op de wensen en behoeften van 50-plussers. Of je nu kiest voor een gastgezin of voor een eigen verblijf; StudyTravel helpt je graag met het vinden van een passende verblijfsoptie! Ouderen die de Engelse taal en cultuur zo dichtbij mogelijk willen ervaren, raden we aan om te kiezen voor een gastgezin. Er bestaat geen betere manier om de cultuur en het dagelijks leven in Engeland mee te krijgen!

Wanneer je meer informatie wil over de taalcursussen Engels in Engeland voor senioren, neem dan contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies of kom eens langs op de informatiedagen.

lees verder »
 
T.I.S.
(13)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op T.I.S.

Onze taalschool,Torquay International School (TIS), is gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum van Torquay, op een heuvel, en wordt omgeven door grote tuinen. De school is opgericht in 1972. Het schoolgebouw bestaat uit 20 volledig uitgeruste klaslokalen. Daarnaast is er een studentenlounge met TV, iPad informatiepunten, een zelfstudieruimte, een tuin en een terras met BBQ. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €1369

Weer in Torquay

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 21 12 6
Aug 21 12 6
Sept 18 10 5
Oct 15 8 3
Nov 11 4 2
Dec 9 3 1
Jan 8 2 1
Feb 8 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 4 5
May 16 7 6
June 19 10 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes