Engels leren in Brighton voor volwassenen (50+)


Ontdek de magie van Engels leren in Brighton voor ouderen met StudyTravel! Onze op maat gemaakte taalcursussen voor 50-plussers bieden de ideale gelegenheid voor senioren om hun Engelse vaardigheden te verbeteren in een ontspannen en inspirerende omgeving.

Brighton als bestemming voor een Engelse taalcursus

Brighton, een bruisende kustplaats doordrenkt van geschiedenis en cultuur, is de perfecte bestemming voor een taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen (50+). Met zijn iconische Brighton Pier, levendige straatmarkten en betoverende architectuur biedt deze stad een levendige omgeving voor het leren van de Engelse taal! De stad wordt ook “London by the sea” genoemd, door de dynamische en internationale sfeer die er heerst. Londen is op slechts een korte treinrit van Brighton verwijderd, wat het de ideale bestemming maakt voor een weekendexcursie!

Speciale cursussen om Engels te leren voor ouderen

Bij StudyTravel begrijpen we de unieke behoeften van senioren en daarom bieden we taalcursussen Engels in Brighton aan die zijn afgestemd op hun interesses en leerstijl. De ervaren docenten in Brighton zorgen voor een ondersteunende leeromgeving, waarin elke student wordt aangemoedigd om op zijn eigen tempo te groeien. Alle docenten zijn native-speakers en gekwalificeerd waardoor de juiste kwaliteit onderwijs gewaarborgd wordt. Of je nu Engels wil leren voor persoonlijke doeleinden of voor je werk, er is altijd een passende taalcursus Engels beschikbaar in Brighton, op ieder niveau.

Een sociaal en cultureel activiteitenprogramma voor volwassenen van 50+

Senioren die willen deelnemen aan een cursus voor 50-plussers én een cultureel programma willen volgen, kunnen kiezen voor de 40+ cursus in Brighton. Dit programma is beschikbaar voor cursisten vanaf 40 jaar en de grootste groep deelnemers is normaal gesproken 50+. Dit programma bestaat uit een taalcursus Engels én een uitgebreid activiteitenprogramma. Zo wordt Engels leren nog leuker! De activiteiten bieden je de mogelijkheid om Engels te leren buiten het klaslokaal, je nieuwe Engelse taalkennis in de praktijk toe te passen en vriendschappen te sluiten met internationale leeftijdsgenoten.

Een onderdompeling in de Engelse taal en cultuur in Brighton

Wil je je volledig laten onderdompelen in de Engelse taal en cultuur? Kies er dan voor om tijdens de taalreis te verblijven bij een gastgezin in Brighton. Een verblijf bij een gastgezin is de ideale manier om de lokale cultuur en manier van leven beter te leren kennen. Ook is er geen betere manier om je Engelse taalkennis direct in de praktijk toe te passen! De gastgezinnen zijn beschikbaar voor iedereen, wat je leeftijd ook is. Laat je dus niet tegenhouden en kies voor een taalreis naar Brighton inclusief verblijf bij een gastgezin!

Neem contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies en voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Brighton Language College

Onze partnerschool in Brighton, Brighton Language College, ligt in het midden van de stad, vlak naast het Royal Pavillion en op 2 minuten loopafstand van de Brighton Pier. Het is een zeer professionele school van hoge kwaliteit die al meer dan 25 jaar ervaring heeft. De school beschikt over 35 volledig ingerichte klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte voor de studenten, 2 terrassen en gratis toegang tot internet. lees verder »
Minimum leeftijd:
40 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €558

Weer in Brighton

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes