Taalcursussen voor volwassenen (50+) in het buitenland


Ben je 50+ en heb je er altijd al van gedroomd om een nieuwe taal te leren in het buitenland? Kies dan voor een taalcursus voor 50-plussers! StudyTravel biedt je de mogelijkheid om op taalreis te gaan naar het buitenland en weer even te ervaren hoe het is om student te zijn. Het is nooit te laat om een nieuwe taal te leren en een verrijkende ervaring op te doen in het buitenland! Dus ben je op zoek naar een taalcursus voor volwassenen van 50+ waarbij je een taal gaat leren en culturele activiteiten gaat ondernemen in een groep met leeftijdsgenoten? Kies dan voor een taalreis met StudyTravel!

Taalcursussen in het buitenland speciaal voor 50-plussers

De taalcursussen in het buitenland voor volwassenen zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud, wat je leeftijd ook is. We begrijpen echter dat veel cursisten van 50+ behoefte hebben aan een groep met gelijkgestemde leeftijdsgenoten. Speciaal voor ouderen die een taalcursus willen volgen met andere senioren, zijn er de Club 50 cursussen in het buitenland. Het volgen van een taalcursus in het buitenland is niet alleen een kans om een nieuwe taal te leren, maar ook om andere gelijkgestemden te ontmoeten vanuit de hele wereld.  

Taalcursussen voor volwassenen (50+) wereldwijd

Wil je je Engelse taalkennis verbeteren, bijvoorbeeld voor vakanties, werk of voor persoonlijke doelen? Kies dan voor een Engelse taalreis naar het buitenland voor 50-plussers! De taalcursussen Engels worden bijvoorbeeld gegeven in Engeland, Ierland en Malta. 

Wil je een nieuwe taal leren, zoals Frans, Italiaans of Spaans? Ook dan zijn er volop mogelijkheden in het buitenland! Ga mee op een Franse taalreis naar Frankrijk, een Italiaanse taalreis naar Italië of een Spaanse taalreis naar Spanje voor senioren. Staat jouw taal of bestemming naar keuze hier niet tussen? Kijk dan naar de taalcursussen voor volwassenen in het buitenland voor alle leeftijden! StudyTravel biedt taalcursussen aan op verschillende prachtige bestemmingen over de hele wereld.

Club 50 cursussen: een compleet pakket van taallessen en culturele activiteiten

De 50+ cursussen, genaamd “Club 50”, zijn speciaal ontwikkeld voor de oudere cursist. Deze cursussen bestaan altijd uit een combinatie van taallessen en een uitgebreid sociaal en cultureel activiteitenprogramma. We bieden speciale programma’s aan die zijn ontworpen om aan de behoeften van 50-plussers te voldoen. Van kleine klassen met ervaren docenten tot comfortabele accommodaties en een scala aan culturele activiteiten, we steven ernaar om je ervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken!

Ontdek de cultuur van dichtbij!

Een belangrijk onderdeel van een taalreis naar het buitenland is de mogelijkheid om de lokale cultuur van dichtbij te ervaren. Of je nu kiest voor een taalcursus Spaans in Sevilla, een taalcursus Frans in Nice, een Italiaanse cursus in Florence of een Engelse cursus in Dublin, je zult ondergedompeld worden in de lokale cultuur. Van het verkennen van historische bezienswaardigheden tot het proeven van heerlijke lokale gerechten, elke dag biedt nieuwe ontdekkingen en onvergetelijke ervaringen tijdens een taalcursus in het buitenland voor ouderen.

Een comfortabel verblijf voor volwassenen van 50+

Door het brede aanbod aan verblijfsopties in het buitenland is er voor iedere cursist een passende accommodatie beschikbaar. De beste manier om de lokale cultuur en taal van dichtbij te ervaren is door te verblijven bij een gastgezin. Op iedere bestemming zijn er passende gastgezinnen die klaar staan om je te verwelkomen! Bij een gastgezin kun je je nieuwe taalkennis in de praktijk toepassen en genieten van de lokale keuken. Voor cursisten van 50+ die liever verblijven in een privé accommodatie zijn er ook mogelijkheden, zoals een comfortabele kamer met privé badkamer in een residentie of een privé studio.

Kortom, een taalcursus in het buitenland voor 50-plussers is niet alleen een kans om een nieuwe taal te leren, maar ook een kans om nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe vriendschappen te sluiten en een nieuwe en stimulerende taalervaring op te doen. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers en laat je onderdompelen in een onvergetelijke leerervaring bij StudyTravel!

Meer weten over de taalreizen naar het buitenland? Neem contact op met StudyTravel voor een persoonlijk advies!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes