Taalcursussen voor volwassenen


In een wereld die continue verandert, heeft communicatie prioriteit bij alles wat je doet, of het nu voor je werk is, voor je studie of voor je persoonlijke ontwikkeling. En het leren van talen maakt communicatie met veel meer mensen, wereldwijd, mogelijk. Taalcursussen in het buitenland zijn er voor iedereen: voor alle lesniveau’s, voor alle leeftijden (vanaf 16 jaar kun je meedoen met een cursus voor volwassenen), het hele jaar door.

Onze taalcursussen voor volwassenen worden op internationale taalscholen gegeven. De minimum leeftijd staat bij alle taalscholen genoemd en is 16, 17 of 18 jaar. De lesgroepen worden ingedeeld op lesniveau dat wordt bepaald aan de hand van een schriftelijke en soms ook mondelinge toets. De lesgroepen zijn dus heel gevarieerd wat betreft leeftijden en nationaliteiten, maar iedereen heeft tenminste één ding gemeen: de interesse in het leren van de taal, en het leren kennen van de cultuur van het land.

Voor degenen die graag met leeftijdgenoten les hebben: er zijn speciale programma’s voor senioren en, op steeds meer taalscholen, voor 30-plussers. Wij adviseren hier graag bij.

Ca. 75% van de cursisten gaat alleen op taalreis. Tijdens de taallessen en de activiteiten die ter plaatse georganiseerd worden, leer je je medecursisten snel kennen. Dat maakt een taalreis met StudyTravel tot een onvergetelijke ervaring!

lees verder »
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes