Taalcursus Japans in Japan


Japan is een prachtig land met een bijzondere taal en cultuur. Wanneer je in Japan een taalcursus gaat volgen, kun je direct je opgedane taalkennis in de praktijk gaan brengen. Naast het volgen van lessen krijg je de ruimte om deel te nemen aan activiteiten en om je medecursisten te leren kennen. Een taalcursus volgen in Japan is dus een ideale manier om de Japanse taal én cultuur te leren kennen!

Waar in Japan kun je een taalcursus Japans volgen?

Een taalcursus Japans kun je volgen in de steden Fukuoka, Tokyo of Kyoto. Fukuoka is een stad gelegen aan de kust op het meest zuidelijke eiland Kyushu. Tokyo is de hoofdstad van Japan en ligt in de op één na grootste metropool van de wereld: Groot-Tokyo. Het is zowel een supermoderne als traditionele stad. Kyoto ligt op het eiland Honshu en is omgeven door bergachtig gebied. Voor het volgen van een taalcursus Japans in Japan zijn alle steden zeer geschikt. Er is namelijk geen betere manier om de Japanse taal te leren dan in het land zelf. De steden zijn ook ideaal te combineren voor cursisten die meer van het land willen zien.

Waar kun je verblijven tijdens het Japans leren?

Tijdens het volgen van een Japanse taalcursus kun je verblijven in een gastgezin, residentie of studio. In een gastgezin kun je niet alleen je Japanse taalkennis bijspijkeren, maar je krijgt er ook te maken met de Japanse cultuur. In de residentie deel je de gemeenschappelijke ruimtes met andere cursisten van de taalschool/andere taalscholen of Japanse studenten. Een studio is bestemd voor cursisten die gesteld zijn op hun privacy. 

Verschillende mogelijkheden voor een taalcursus Japans in Japan

We bieden verschillende cursussen aan voor cursisten die een taalcursus Japans in Japan willen volgen. Zo kun je een intensieve cursus volgen waarbij je zowel spreek-, luister-, schrijf- en leesvaardigheid als grammatica leert. Dit is de standaard cursus die het meest gekozen wordt door cursisten die Japans willen leren. Daarnaast kun je de intensieve cursus aanvullen met extra lessen gefocust op conversatie of cultuur. Wanneer je liever op je eigen tempo en manier Japans wil leren, kun je kiezen voor individuele lessen. Deze kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Het is ook mogelijk om (een deel van) je tussenjaar door te brengen in Japan.

Wie kan een Japanse taalcursus gaan volgen?

Je kunt al vanaf 14 jaar (in Fukuoka) een taalcursus Japans volgen. In Tokyo en Kyoto kun je terecht vanaf 16 jaar. Er is voor iedereen een passende taalreis naar Japan, of je nou beginnersniveau hebt of al wat verder gevorderd bent. 

Wanneer je vragen hebt over een taalcursus Japans in Japan, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of via de chat. Kijk ook vooral eens op onze website voor het complete aanbod taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes