Taalcursus Italiaans in Florence

Linguaviva

Onze partnerschool Linguaviva is gevestigd in een elegant 19e eeuws gebouw vlakbij het centraal station in het centrum van Florence. Je ontmoet hier veel andere internationale studenten uit meer dan 60 verschillende landen.

Belangrijke kenmerken van de taalschool:

  • 16 volledig uitgeruste klaslokalen
  • Airconditioning
  • Gezellige kleine tuin
  • Uitgebreid sociaal programma
  • Internationale omgeving 

 

Sociaal programma
Linguaviva organiseert een uitgebreid sociaal programma. Tijdens je verblijf in Florence kan je aan veel activiteiten mee doen, zoals museum bezoeken, filmavonden, lezingen over de Italiaanse cultuur, etentjes, wijnproeverijen en wandelingen door Florence. In het weekend worden er ook dagexcursies georganiseerd naar bekende Italiaanse steden, zoals Siena of Pisa.  

Minimum leeftijd: 16 jaar

Intensief

De intensieve cursus kun je volgen vanaf 2 weken. Je hebt 20 of 30 lesuren per week in internationale groepen van max. 14 personen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Speciaal intensief

De intensieve cursus wordt hierbij aangevuld met 10 lesuren per week individueel onderwijs. De minimum cursusduur is 2 weken.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Italiaans & koken

Als je naast het leren van de Italiaanse taal ook de geheimen van de Italiaanse keuken wil ontdekken, dan is dit de perfecte cursus voor jou. De cursus bestaat uit 20 lessen Italiaans per week en 8 kooklessen per week verdeeld over 2 dagen. De Italiaanse lessen vinden in de ochtend plaats en de kooklessen in de middag op de Culinary Arts School. Je leert hoe je de lekkerste recepten bereidt die gebaseerd zijn op de Italiaanse / Toscaanse keuken.

Je dient over basiskennis Italiaans te beschikken om de kooklessen te kunnen volgen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Italiaans & schilderen

Deze cursus geeft je de kans om Italiaans te leren en je creativiteit te ontwikkelen. De cursus bestaat uit 20 lessen Italiaans en 8 schilderlessen per week. De Italiaanse lessen vinden in de ochtend plaats en de schilderlessen in de middag op de Art School.

Je dient over basiskennis te beschikken om de schilderlessen bij te wonen.

Minimum leeftijd is 16 jaar.