Taalreizen Italiaans voor volwassenen


Altijd al Italiaans willen leren? Heb je het nodig voor je werk of studie of vind je het gewoon een hele mooie taal? Dan is een taalreis de uitgelezen kans om Italiaans te leren op een leuke en effectieve manier! Een taalreis Italiaans kan naar vele bestemmingen en er zijn cursussen voor zowel beginners als gevorderden, voor één week of zelfs een jaar. Er is altijd een cursus die aan jouw wensen voldoet.

Bestemmingen voor een taalreis Italiaans

Waar kun je beter Italiaans leren dan in het land zelf. Italië staat bekend om haar vriendelijke bevolking, prachtige Romeinse architectuur en de heerlijke Italiaanse keuken! Tijdens een taalreis Italiaans voor volwassenen leer je niet alleen de taal, maar leer je ook ontzettend veel over de cultuur. Geniet van de lekkere pizza’s, pasta’s en gelato’s, breng een bezoekje aan één van de vele musea en ontdek de verrassende natuur van Italië.

Een taalreis naar Italië

Er zijn verschillende bestemmingen in Italië waar je naar toe kan voor een taalreis Italiaans. StudyTravel heeft een ruime keuze aan steden waar je Italiaans kan leren. De internationale taalscholen liggen door het hele land verspreid, zo kun je bijvoorbeeld naar het bekende Rome, of kies je liever voor de prachtige Toscaanse omgeving, zoals Florence? Het zelfs mogelijk om op taalreis te gaan naar Sardinië, een eiland voor de kust. Kies dan voor Alghero. Voor welk deel van Italië je ook kiest, de taalcursus Italiaans in Italië vindt plaats op een internationale taalschool.

Wat is een taalreis precies?

Tijdens een taalreis Italiaans voor volwassenen leer je van maandag tot en met vrijdag in een groep de Italiaanse taal. In de middag en in het weekend ben je vrij en kan je samen met medestudenten de stad verkennen, lekker lunchen of andere leuke dingen ondernemen. De taalschool organiseert ook genoeg activiteiten en excursies waar je aan mee kan doen. Er zijn verschillende soorten taalcursussen beschikbaar, hierdoor is er altijd een cursus die het beste bij jou past. Naast de taalcursus is het ook mogelijk om via StudyTravel een accommodatie en transfer te boeken. Beleef een tijd die je niet snel vergeet!

Voor wie is een taalreis Italiaans geschikt?

De cursussen zijn mogelijk voor volwassenen vanaf 16 jaar. Of je nu Italiaans leert voor je plezier of voor professionele redenen, met ons brede aanbod aan taalreizen Italiaans voor volwassenen ben je verzekerd van de juiste cursus! StudyTravel biedt een complete en authentieke reis- en taalervaring. Aan het einde van de taalreis krijg je een certificaat mee naar huis met hierop je behaalde niveau.

Ben je tussen de 16-18 jaar, dan kun je buiten een cursus voor volwassenen eventueel ook nog een jongerenprogramma om Italiaans te leren overwegen; hierbij is dan in meerdere mate toezicht aanwezig en activiteiten zijn inbegrepen. Zeker als het je eerste keer alleen in Italië betreft kan dit een goede keus zijn.

Welke soorten taalcursussen zijn er mogelijk?

Er zijn veel cursussen Italiaans waar je uit kan kiezen. Tijdens de Intensieve cursus Italiaans krijgj je les in een internationale groep. Deze cursus focust zich op algemeen Italiaans, zoals mondelinge communicatie en grammatica. Wil je meer dan alleen de taal leren, dan kan je de lessen ook combineren met cultuur. Zijn er specifieke dingen die jij wil leren of beter wil beheersen? Kies dan voor individuele Italiaanse les of combineer groepslessen met één individueel lesuur per dag.

Wil je meer weten over alle taalreizen Italiaans, bel of mail ons gerust! Wij helpen je graag bij het organiseren van een mooie taalreis. Kijk ook eens op onze homepage voor alle taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes