Italiaans leren in Alghero voor volwassenen


Italiaans leren in Alghero is Italiaans leren op het eiland Sardinië met een grillige kustlijn, kliffen, geheimzinnige grotten, prachtige baaien en sneeuwwitte stranden. Je kan het allemaal beleven wanneer je kiest voor een taalcursus Italiaans voor volwassenen in Italië. Tijdens het Italiaans leren in Alghero is ook het binnenland van Sardinië het meer dan waard om te ontdekken. Het is niet minder mooi qua natuur en biedt bovendien overblijfselen uit het verre verleden van o.a. de prehistorie en de Romeinen. Kortom, een fascinerend eiland waar je als volwassene een onvergetelijke tijd zal hebben tijdens het leren van Italiaans in Alghero.

Italiaans op een taalschool in Alghero

Een taalcursus Italiaans in Alghero volg je op onze kleinschalige taalschool in een pittoresk straatje in het oude centrum van de stad. Er hangt een verwelkomende en ontspannen sfeer en dat maakt Alghero tot de perfecte bestemming om Italiaans te leren.

Voor welke manier van Italiaans leren in Alghero kies jij?

Voor wie Italiaans wil leren in Alghero is het belangrijk om een taalcursus te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Er zijn verschillende cursussen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de intensieve cursus wanneer je het fijn vindt om samen met andere studenten les te krijgen. Heb je liever individueel les dan is de individuele cursus geschikt. Tot slot is het ook mogelijk om zowel groepsles als individueel les te krijgen tijdens de speciaal intensieve cursus.

Kies de accommodatie die bij jou past tijdens jouw taalcursus  in Alghero

Een goede accommodatie mag tijdens het Italiaans leren in Alghero niet ontbreken. Verblijf in een appartement en deel de faciliteiten met je medecursisten of kies voor een verblijf bij een lokaal gastgezin.

Maak het Italiaans leren in Alghero compleet en ga op ontdekking!

De taalschool vindt het erg belangrijk dat je tijdens het Italiaans leren in Alghero ook het Italiaanse leven ervaart. Om deze reden biedt de taalschool veel activiteiten aan, waaronder culturele uitstapjes en sportactiviteiten. Ga bijvoorbeeld zeilen, duiken of de omgeving te paard ontdekken! Daarnaast kan je ook deelnemen aan activiteiten zoals windsurfen, kajakken, vissen, wandelen, klimmen of yoga. Een ding is zeker: Italiaans leren in Alghero is ontzettend leuk!

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen naar het buitenland aan.

lees verder »
 
Pintadera
(9)

Taalcursussen voor Volwassenen op Pintadera

Onze partnerschool Pintadera in Alghero is een kleinschalige school gelegen in een pittoresk straatje in het oude centrum van Alghero. De verwelkomende en ontspannen sfeer maakt dit tot de uitgelezen plek om Italiaans te leren en je te verdiepen in de cultuur van Sardinië. De filosofie van de school is gericht op "Italiaans leren met alle vijf zintuigen"; het is dus de bedoeling dat cursisten het echte Italiaanse leven ervaren. Daarom biedt Pintadera naast de algemene lessen Italiaans ook veel activiteiten aan, waaronder culturele uitstapjes en sportactiviteiten. Zo wordt een Italiaanse cursus een ware ervaring! Je kunt bijvoorbeeld gaan zeilen, duiken of de omgeving te paard verkennen! De volgende activiteiten worden ook regelmatig georganiseerd: windsurfen, surfen, stand up paddle, kajakken, vissen, paragliding, wandelen, klimmen of yoga. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €350

Weer in Alghero

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 21 12 9
June 25 16 10
July 29 18 11
Aug 29 19 10
Sept 26 17 8
Oct 22 14 6
Nov 18 10 5
Dec 15 8 4
Jan 14 7 4
Feb 14 7 5
Mar 15 7 6
Apr 17 9 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes