Taalcursus Italiaans in Italië voor volwassenen


Waar kun je beter Italiaans leren dan in Italië; het land dat bekend staat om haar vriendelijke bevolking, prachtige Romeinse architectuur en de heerlijke Italiaanse keuken. Tijdens je taalcursus Italiaans voor volwassenen in Italië kun je dan ook volop genieten van pizza’s, pasta en 'gelato'. Je kunt een taalcursus Italiaans in Italië doen in verschillende streken. Zo kun je bijvoorbeeld Italiaans leren op Sicilië of in Toscane. Voor welk deel van Italië je ook kiest, de taalcursus Italiaans in Italië vindt plaats op een internationale taalschool.

De taalcursussen Italiaans voor volwassenen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Je kunt Italiaans leren zolang je wil, van 1 week tot een heel schooljaar. Italiaans leren in Italië betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten.

Ben je tussen de 16-18 jaar, dan kun je buiten een cursus voor volwassenen eventueel ook nog een jongerenprogramma om Italiaans te leren overwegen; hierbij is dan in meerdere mate toezicht aanwezig en activiteiten zijn inbegrepen. Zeker als het je eerste keer alleen in Italië betreft kan dit een goede keus zijn.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes