Italiaans leren in Tropea voor volwassenen


Tropea, een nog relatief onbekende vakantiebestemming in het zuiden van Italië, is een prachtige locatie voor volwassenen om Italiaans te leren! Tropea ligt op een berg aan de kust van de helderblauwe Tyrreense Zee (Mar Tirenno), in de regio Calabrië, met een uitgerekte kustlijn. Je kunt naast het Italiaans leren in Tropea dus ook genieten van strand en watersporten zoals zwemmen, zeilen en kanoën. Ook biedt Tropea genoeg natuur; in de omgeving kun je prachtig wandelen en mountainbiken en vind je bossen, olijfboomgaarden, rivieren en meren. De regio van Calabrië biedt naast Tropea ook tal van andere authentieke plaatsjes die nog niet overspoeld zijn door toeristen; je kunt dus echt het Italiaanse leven proeven tijdens het Italiaans leren in Tropea! Het historische centrum van Tropea ligt op een rotsplateau en bestaat uit oude steegjes met middeleeuwse taferelen, klassieke kerken en grote variété aan gezellige Italiaanse restaurants. En aangezien Tropea bekend is om haar zoete rode uien (Rossa di Tropea), moet je natuurlijk op zijn minst een keer een rode uien-ijsje geproefd hebben! Ga het beleven wanneer je Italiaans gaat leren in Tropea! 

Ga Italiaans leren in Tropea bij taalschool Piccola Università Italiana

Italiaans leren doe je op taalschool Piccola Università Italiana door middel van een taalcursus Italiaans in Tropea. De taalschool heeft jarenlange ervaring en professionele, native speaking, docenten. De school is gelegen in een prachtig deel van Tropea, namelijk in het historische hart van de stad! Tijdens het Italiaans leren in Tropea kan je gebruik maken van de vele moderne faciliteiten die beschikbaar zijn op de taalschool. 

Combineer Italiaans leren in Tropea met een activiteit 

Een belangrijk onderdeel van Italiaans leren in Tropea is het kiezen van de juiste taalcursus Italiaans. Belangrijk is om jezelf af te vragen wat je uit het Italiaans leren in Tropea wil halen, zo kan je een goede keuze maken! Er zijn veel verschillende manieren om Italiaans te leren in Tropea. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het Italiaans leren te combineren met een andere activiteit. Denk bijvoorbeeld aan koken, schilderen, zeilen of duiken! 

Kies jij voor een appartement of een studio tijdens het Italiaans leren in Tropea?

Stel je voor...je hebt de hele ochtend Italiaans geleerd in Tropea en in de middag ben je met medecursisten (inmiddels vrienden) op pad geweest. In welke accommodatie kom je na zo’n fijne en leerzame dag dan het liefst thuis? De keuze is aan jou tijdens het Italiaans leren in Tropea. Je kunt ervoor kiezen om in een appartement te verblijven, dat je deelt met internationale medestudenten! Wil je liever wat meer privacy dan is een studio de perfecte keuze.

Leer Tropea en de Italiaanse cultuur kennen tijdens het Italiaans leren

Wanneer je Italiaans gaat leren in Tropea dan wil je vast en zeker ook de Italiaanse cultuur en de stad van dichtbij leren kennen. Elke week organiseert de taalschool een tal van activiteiten waardoor dit mogelijk gemaakt wordt. Denk aan rondleidingen door Tropea, filmavonden, uitstapjes naar witte stranden of excursies naar verschillende eilanden in de buurt. Kortom; tijdens het Italiaans leren in Tropea hoef je je niet te vervelen!

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans in Italië voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid andere taalreizen naar het buitenland aan.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Piccola Università Italiana

Onze Italiaanse partnerschool in Tropea, Piccola Università Italiana, is geopend van maart tot en met november. De school is al in 1993 opgericht, maar werd in 2004 hernoemd tot Piccola Università Italiana en is sindsdien ook geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs. De school is gelegen in het historische hart van Tropea, in een prachtig 18e-eeuws gebouw. Er zijn 7 klaslokalen (allemaal met airconditioning), gratis wifi, een bibliotheek, een lounge met TV en piano, 2 terrassen, een receptie en informatiedesk. Op zonnige dagen worden de lessen soms ook wel op het terras gegeven! lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €315

Weer in Tropea

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 30 22 11
Aug 30 23 10
Sept 28 20 8
Oct 23 17 6
Nov 19 13 5
Dec 16 10 4
Jan 15 9 4
Feb 15 9 5
Mar 16 10 6
Apr 19 12 7
May 23 19 8
June 27 19 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes