Italiaans leren in Triëst voor volwassenen


Wanneer je Italiaans gaat leren in Triëst ga je Italiaans leren in een prachtige en elegante Italiaanse stad vol met indrukwekkende architectuur, interessante bezienswaardigheden en gezellige cafés en terrassen door de hele stad. De stad is gelegen in het noordoosten van Italië en ligt tussen de Alpen en de Adriatische zee, vlakbij de grens met Slovenië. Wil je Italiaans leren in een interessante en authentieke Italiaanse stad; kies dan voor een taalcursus Italiaans in Triëst!

Italiaans leren op een lokale Italiaanse taalschool in Triëst

De taalcursussen Italiaans in Triëst vinden plaats op een charmante Italiaanse boutique-school. De taalschool bevindt zich in een Venetiaans gebouw en is gelegen in het centrum van Triëst, op zeer korte afstand van de zee. Zo stap je vanuit de taalschool zo de stad in om Triëst te gaan ontdekken na de Italiaanse lessen!

Verschillende taalcursussen om Italiaans te leren in Triëst

De taalschool biedt een uitgebreid aanbod taalcursussen aan waarmee je Italiaans kunt leren. Zo zijn er groepscursussen Italiaans voor alle niveaus; voor beginners t/m gevorderden. Ook worden er individuele lessen Italiaans aangeboden en allerlei interessante extra vakken zoals muziek of kunst.

Italiaans leren en Triëst ontdekken tijdens de taalreis

Een taalreis naar Triëst betekent meer dan alleen Italiaans leren! De stad en omgeving zijn vol met interessante bezienswaardigheden en leuke wijken vol met gezellige Italiaanse cafés en restaurants. Wanneer je Italiaans gaat leren in Triëst krijg je de kans om deel te nemen aan het sociaal/culturele activiteitenprogramma dat de taalschool organiseert. Zo worden er regelmatig activiteiten georganiseerd om Triëst te ontdekken; zoals een begeleide stadstour. Ook worden er activiteiten op school georganiseerd, zoals een Italiaanse filmavond of seminars over de Italiaanse cultuur. In de weekenden worden er weleens uitstapjes georganiseerd naar bijvoorbeeld een kasteel in de omgeving, Cividale of naar Aquileia.

Verblijf bij Italiaanse locals in huis en leer nog beter Italiaans in Triëst

Een andere manier om Italiaans te leren en direct in de praktij toe te passen, is door bij een Italiaans gastgezin te verblijven. Verblijven bij Italianen in huis biedt je de mogelijkheid om te genieten van de Italiaanse keuken en je nieuwe taalkennis samen met het gastgezin te oefenen. Voor cursisten die liever verblijven in een eigen accommodatie of samen met andere cursisten zijn er ook andere accommodaties beschikbaar.

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen in Italië of neem contact met ons op voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Piccola Università Italiana

Onze partnerschool Piccola Università Italiana in Triëst is gelegen in een prachtig 18e-eeuws gebouw in Venetiaanse stijl. De boutique-school is gelegen in het historisch centrum van Triëst, vlakbij de zee. Het doel van de taalschool is om een warme omgeving te vormen waar cursisten vanuit de hele wereld samen komen om Italiaans te leren. De kleinschalige en persoonlijke setting van de school is de ideale omgeving om optimaal Italiaans te leren, door het volgen van een taalcursus gecombineerd met culturele activiteiten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €315
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes