Italiaans leren in Milaan voor volwassenen


Milaan staat vooral bekend als economisch en financieel centrum van Noord-Italië, maar met haar uitgestrekte boulevard en de gracieuze architectuur is de stad ook zeker de moeite waard voor een taalcursus Italiaans in Italië voor volwassenen. Italiaans leren in Milaan betekend leren in een stad vol cultuur, mode, muziek en design. De omgeving van Milaan kenmerkt zich door schitterende natuur en sfeervolle steden, kortom genoeg redenen om Milaan eens te gaan verkennen tijdens het leren van de Italiaanse taal!

Leer Italiaans op taalschool Linguadue in Milaan!

De taalcursus Italiaans in Milaan volg je op onze partnerschool Linguadue. De taalschool is in een prachtig art nouveaux pand gevestigd, midden in het commerciële centrum van de stad. De school beschikt over 18 moderne klaslokalen, een tuin en een lounge waar je tussen de lessen door even tot rust kan komen. Daarnaast zijn er voldoende moderne faciliteiten aanwezig om gebruik van te maken tijdens het Italiaans leren in Milaan.

Kies jouw manier van Italiaans leren in Milaan

Wanneer je besluit om  als volwassene Italiaans te gaan leren in Milaan, dan zijn er verschillende cursussen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor de intensieve, de individuele of de speciaal intensieve cursus. Hou je van mode? Dan is tijdens het Italiaans leren in Milaan de Italiaans & Mode cursus perfect voor jou. Welke cursus je ook kiest, Italiaans leren in Milaan is een ervaring om nooit te vergeten!

Vele soorten accommodaties mogelijk tijdens het Italiaans leren in Milaan!

Een fijn verblijf is natuurlijk ook belangrijk wanneer je Italiaans gaat leren in Milaan. In Milaan zijn er verschillende mogelijkheden: Verblijf in een appartement, bij een gastgezin, in een comfort residentie of in een budget residentie. Kies de accommodatie die het beste bij je past, zo maak je het Italiaans leren in Milaan compleet!

Maak het Italiaans leren in Milaan compleet en ga ontdekken!

De taalschool biedt tijdens het Italiaans leren in Milaan voor volwassen diverse activiteiten aan zoals etentjes, filmavonden, stadswandelingen en excursies. Milaan en de directe omgeving zijn waanzinnig om in de vrije uren te gaan ontdekken. Maak er wat van tijdens het Italiaans leren in Milaan!

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen in het buitenland aan.

lees verder »
 
Linguadue
(9)

Taalcursussen voor Volwassenen op Linguadue

Onze partnerschool Linguadue in Milaan is gesitueerd in een prachtig art nouveau pand dicht bij het metrostation Lima in het commerciële centrum van de stad. De school beschikt over 18 modern uitgeruste klaslokalen, een tuin en een lounge. Verder kun je gratis gebruik maken van internet. De cursisten die voor deze school kiezen, zijn afkomstig uit meer dan 50 verschillende landen wereldwijd. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €510

Weer in Milaan

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 30 19 9
Aug 29 19 8
Sept 24 15 6
Oct 17 10 4
Nov 10 5 2
Dec 6 1 2
Jan 5 -1 2
Feb 8 1 3
Mar 13 5 5
Apr 18 9 6
May 23 13 7
June 28 17 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes