Italiaans leren in Perugia voor volwassenen


Een taalcursus Italiaans in Italië volg je in Perugia: de hoofdstad van Umbrië dat ook wel het groene hart van Italië genoemd wordt. Door haar ligging in het midden van het land en buiten de belangrijke routes van Italië, kan je als volwassene Italiaans leren in een rustige en schitterende omgeving. Gelegen op een heuvel, is Perugia één van de schatkamers van Italië op het gebied van kunst en cultuur. Het is bovendien een stad vol levendigheid en een internationale sfeer dankzij de grote universiteit en de kunstacademies die zich in deze stad bevinden. Italiaans leren in Perugia is dus alles behalve saai! Perugia is met ca. 200.000 inwoners groot genoeg om van alles te bieden en tegelijkertijd klein genoeg om je thuis te voelen. Vooral het historische centrum, omgeven door Etruskische stadsmuren, is schitterend. 

Ga Italiaans leren op taalschool Comitato Linguistico in Perugia

Kies jouw verblijf tijdens het Italiaans leren in Perugia (H3)
Een fijn verblijf mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Italiaans leren in Perugia. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf bij een gastgezin. Dit is een leuke manier om de taal extra te oefenen. Je kan ook kiezen voor een verblijf in een appartement met studenten. Hier deel je dan een appartement met medecursisten. 
Ontdek Perugia tijdens het Italiaans leren! (H2) 
Perugia is een heerlijke stad waar veel te beleven is tijdens het Italiaans leren! Ga eropuit en ontdek de sfeervolle, levendige stad in een schitterende omgeving. De taalschool organiseert kookcursussen, wijnproeverijen, internationale diners, filmavonden en excursies waar je aan deel kan nemen. Daarnaast ben je uiteraard ook vrij om zelfstandig de stad en omgeving te gaan ontdekken tijdens het Italiaans leren in Perugia. 
Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen in het buitenland aan.

Een taalcursus Italiaans in Perugia volg je op taalschool Comitato Linguistico. Deze taalschool bevindt zich in het historische centrum van de stad. Tijdens het Italiaans leren in Perugia kan je in de pauze of na de lessen even tot rust komen in de bijbehorende tuin met uitzicht op de stad en groene heuvels. 

Voor welke manier van Italiaans leren in Perugia ga jij?

Italiaans leren in Perugia voor volwassenen is een leerzame ervaring, al helemaal als je een taalcursus Italiaans kiest die het beste op jouw wensen en behoeften aansluit. Zo haal je er alles uit wat erin zit. Er zijn 2 verschillende mogelijkheden: een intensieve cursus en een individuele cursus.

Kies jouw verblijf tijdens het Italiaans leren in Perugia

Een fijn verblijf mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het Italiaans leren in Perugia. Kies bijvoorbeeld voor een verblijf bij een gastgezin. Dit is een leuke manier om de taal extra te oefenen. Je kan ook kiezen voor een verblijf in een appartement met studenten. Hier deel je dan een appartement met medecursisten. 

Ontdek Perugia tijdens het Italiaans leren! 

Perugia is een heerlijke stad waar veel te beleven is tijdens het Italiaans leren! Ga eropuit en ontdek de sfeervolle, levendige stad in een schitterende omgeving. De taalschool organiseert kookcursussen, wijnproeverijen, internationale diners, filmavonden en excursies waar je aan deel kan nemen. Daarnaast ben je uiteraard ook vrij om zelfstandig de stad en omgeving te gaan ontdekken tijdens het Italiaans leren in Perugia

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen naar het buitenland aan.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Comitato Linguistico

Onze partnerschool Comitato Linguistico ligt in het historische centrum van Perugia, op ca. 10 minuten loopafstand (slechts 5 minuten met de “lift”) van de Piazza IV Novembre. Behalve leslokalen en een bibliotheek, beschikt de school over een tuin met uitzicht op de stad en de groene heuvels in de omgeving.   lees verder »
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €305

Weer in Perugia

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 12 10
June 27 15 10
July 30 18 11
Aug 30 17 10
Sept 26 15 7
Oct 20 11 6
Nov 14 7 3
Dec 11 4 3
Jan 9 2 4
Feb 11 3 5
Mar 14 5 5
Apr 19 8 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes