Italiaans leren in Napels


Italiaans leren aan de voet van de Vesuvius, het kan in Napels! Op deze bestemming wordt een taalcursus Italiaans in Italië wel heel bijzonder. Hier kun je de immense historische erfenis van Italië ontdekken en bewonderen. Tijdens het Italiaans leren in Napels voor volwassenen vind je de onverbeterlijke echte Italiaanse levensstijl. Dus luister naar de geluiden en gesprekken op straat, duik in de tradities en gewoonten, maak deel uit van de georganiseerde wanorde en geniet van deze stad die een combinatie vormt van de antieke en moderne wereld. Italiaans leren in Napels maakt je geen toeschouwer, maar een deelnemer aan een eindeloze theatrale voorstelling waarin je een onvergetelijke ervaring opdoet. Genoeg reden om Italiaans te gaan leren in Napels!

Leer Italiaans op een internationale taalschool in Napels

Taalschool Accademia Italiana in Napels is de school waar je een taalcursus Italiaans in Napels gaat volgen. De taalschool in Napels heeft samen met de locatie in Salerno al meer dan 25 jaar ervaring met Italiaans geven aan internationale cursisten. Italiaans leren in Napels is, mede door de professionele en enthousiaste instelling van de medewerkers, op deze taalschool ontzettend fijn.

Voor welke manier van Italiaans leren in Napels ga jij?

Wanneer je ervoor kiest om Italiaans te gaan leren in Napels dan is het natuurlijk van belang om de juiste taalcursus Italiaans te kiezen! De taalschool biedt verschillende manieren van Italiaans leren aan. Kies bijvoorbeeld voor de intensieve cursus wanneer je het prettig vindt om in groepen les te krijgen. Heb je liever individueel les dan is de individuele cursus wat voor jou. Voor wie een combinatie van beide prettig vindt is de speciaal intensieve cursus geschikt. Tot slot is er ook nog een mogelijkheid tot een cursus speciaal voor cursisten van 50 jaar en ouder; de Club 50 cursus Italiaans. Dit programma combineert een taalcursus Italiaans met een uitgebreid activiteitenprogramma. 

Verblijf in een appartement tijdens het Italiaans leren in Napels

Italiaans leren in Napels is niet compleet zonder een fijne accommodatie om na de lessen tot rust te komen. Kies voor een verblijf in een appartement dat je deelt met medecursisten tijdens het leren van de Italiaanse taal in Napels.

Ontdek Napels tijdens het Italiaans leren!

De stad Napels heeft veel te bieden tijdens het Italiaans leren. De taalschool organiseert veel activiteiten en excursies. Regelmatig worden er seminars georganiseerd, maar ook uitstapjes naar bijvoorbeeld Pompeï, Capri, Herculameum en Sorrento. Kortom, genoeg te doen tijdens het Italiaans leren in Napels.

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen in het buitenland aan.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Accademia Italiana

De taalschool Accademia Italiana in Napels is gevestigd in een historisch pand in het hart van het centrum, op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Samen met de locatie in Salerno heeft de taalschool al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van taalcursussen Italiaans.  lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €320

Weer in Napels

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 18 10
Aug 29 18 10
Sept 26 16 8
Oct 22 12 6
Nov 17 9 4
Dec 14 6 3
Jan 12 4 4
Feb 13 5 5
Mar 15 6 5
Apr 18 9 7
May 22 12 8
June 26 16 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes