Taalcursus Italiaans in Napels

Accademia Italiana

De taalschool Accademia Italiana in Napels is gevestigd in een historisch pand in het hart van het centrum, op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het schoolgebouw beschikt over 4 klaslokalen met balkons en airconditioning. Ook zijn er computers op school en interactieve whiteboards. Samen met de locatie in Salerno heeft de taalschool al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van taalcursussen Italiaans. 

Sociaal programma

Je hoeft je tijdens de taalreis naar Napels zeker niet te vervelen! Napels is de ideale uitvalsbasis om meer van de regio en de Amalfikust te ontdekken. Zo kun je vanuit Napels gemakkelijk uitstapjes maken naar o.a. Sorrento, Positano, Pompei, Capri, Amalfi en Ischia. Ook Napels zelf heeft veel te bieden op het gebied van cultuur; de stad staat vol met kathedralen, kerken, monumenten en musea. Hier kun je in Napels allemaal van genieten onder het genot van de lekkerste pizza’s, espresso’s en Italiaanse “gelato”! Ook vanuit de taalschool worden er activiteiten en excursies georganiseerd waardoor je de kans krijgt om je Italiaanse taalkennis direct in de praktijk toe te passen.

Minimum leeftijd: 16 jaar

Intensief

Speciaal intensief

Individueel

Club 50

Italiaans, gastronomie en wijn

Algemene beoordeling
4.8 / 5.0
1 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.8 / 5.0
Vanwege het winterseizoen was het heel rustig.
Anoniem
71 jaar
Nederlands
2 weken


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Vanwege het winterseizoen was het heel rustig. Ons klasje bestond uit maar twee cursisten, waardoor de lessen heel persoonlijk en intensief werden. Heb daardoor echt heel veel geleerd. Ook leer je in twee weken een stad goed kennen. Het zorgde alles bij elkaar voor een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben nu al van plan nog een keer een cursus te doen van twee weken, en dan in een andere stad.


Weer in Napels

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 12 8
June 26 16 9
July 29 18 10
Aug 29 18 10
Sept 26 16 8
Oct 22 12 6
Nov 17 9 4
Dec 14 6 3
Jan 12 4 4
Feb 13 5 5
Mar 15 6 5
Apr 18 9 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes