Italiaans leren in Florence voor volwassenen


In Florence wordt heel zuiver Italiaans gesproken, wat deze romantische stad de ideale locatie maakt voor een taalcursus Italiaans voor volwassenen in Italië. Florence is de hoofdstad van de provincie Toscane en tegelijkertijd één groot, levendig museum, aangezien ze gesticht is in 59 v. Chr. Van alle beschavingen die de stad overheerst hebben en van de vele culturele stromingen die in de loop der tijden zijn ontstaan, zijn nog duidelijk restanten aanwezig. Een historisch paradijs dus! Naast het leren van de Italiaanse taal tijdens je taalcursus in Florence, kijk je ook je ogen uit terwijl je slentert door het oude centrum: ‘centro storico’. Aanschouw de prachtige, middeleeuwse en renaissancistische gebouwen en de Ponte Vecchio, een brug over de rivier de Arno waar veel winkeltjes te vinden zijn. Beklim tijdens je taalreis de ‘Palazzo Vechio’, geniet van het uitzicht op het plein ‘Piazzale Michelangelo’ en haal een ijsje bij één van de beste ijszaken van de stad: ‘Camillo’. Je begrijpt inmiddels vast al dat je in Florence veel meer leert dan uitsluitend Italiaans. 

Een taalcursus Italiaans op onze partnerschool in Florence

Onze internationale taalschool in Florence is gevestigd in een prachtig 19e eeuws gebouw, dichtbij het centrale treinstation van Florence. De taalschool beschikt over alle moderne faciliteiten om het Italiaans leren zo makkelijk mogelijk te maken. Ieder jaar studeren er op onze taalschool studenten van meer dan 60 verschillende nationaliteiten!

Italiaans leren in Florence dankzij het sociale programma

Ook buiten de lessen om kan je als volwassene Italiaans leren in de omgeving van Florence dankzij het sociale programma van onze taalschool. Zo kan je bijvoorbeeld deelnemen aan verschillende musea of concertbezoeken, maar kan je ook verder weg naar plaatsen zoals Siena, Pisa, Lucca en Volterra. Verder kan je Italiaanse films op de taalschool kijken en worden er regelmatig gezamenlijke diners en sportactiviteiten georganiseerd, zodat je in Florence de Italiaanse taal én je medestudenten leert kennen. 

Voor welke accommodatie kies jij tijdens jouw taalcursus Italiaans?

Of je nou zoveel mogelijk medecursisten om je heen wil hebben of je juist iets meer op je privacy gesteld bent; het kan allemaal met onze verblijfsopties in Florence. Zo kun je bijvoorbeeld verblijven in een gedeeld appartement met andere internationale studenten. Heb je als doel om kennis te maken met het écht Italiaanse leven, dan kan je verblijven bij een gastgezin. Een betere manier om als volwassene Italiaans te leren is er niet!

Italiaans leren combineren met een kookcursus in Florence

Tijdens de taalreis naar Florence wil je natuurlijk ook genieten van de beroemde Italiaanse keuken. Hoe leuk is het om ook zelf écht Italiaans te leren koken! Het kan tijdens de taalcursus Italiaans & koken. De kooklessen vinden plaats op een typisch Italiaanse kookschool, waar je volledig in het Italiaans les krijgt en Italiaanse specialiteiten leert bereiden. Natuurlijk wordt de kookcursus altijd geëndigd met een gezellig diner samen met de andere studenten, om jullie eigen kookkunsten te kunnen uitproberen!

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Italiaans in Italië voor volwassenen of de andere taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 
Linguaviva
(20)

Taalcursussen voor Volwassenen op Linguaviva

Onze partnerschool Linguaviva is gevestigd in een elegant 19e eeuws gebouw  vlakbij het centraal station in het centrum van Florence. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €510

Weer in Florence

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 27 15 10
July 30 18 11
Aug 30 17 10
Sept 26 15 7
Oct 20 11 6
Nov 14 7 3
Dec 11 4 3
Jan 9 2 4
Feb 11 3 5
Mar 14 5 5
Apr 19 8 7
May 23 12 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes