Italiaans leren in Taormina voor volwassenen


Italiaans leren in Taormina, op het prachtige eiland Sicilië, staat garant voor een onvergetelijke ervaring! Toarmina, gelegen op een heuvel aan de oostkust van Sicilië, biedt veel mogelijkheden voor een interessante taalreis Italiaans.  De vulkaan Etna, het natuurreservaat Isola Bella, de vele schilderachtige dorpjes in de omgeving (zoals Castelmola), zijn enkele voorbeelden van leuke en interessante excursies die mogelijk zijn tijdens een taalcursus Italiaans in Italië. Het strand bereik je binnen enkele minuten per “kabeltrein”. Maar Taormina zelf heeft ook veel te bieden. Culturele bezienswaardigheden (zoals het Griekse amfitheater en de Duomo), verzorgde parken, een imposant fort met uitzicht op de omgeving en natuurlijk de typisch Italiaanse sfeer maken Taormina tot een aantrekkelijk stadje om Italiaans te leren. In de zomermaanden vindt er in Taormina een internationaal theaterfestival plaats met voorstellingen in het oude Griekse theater en in de parken. Dit mag je zeker niet missen wanneer je in deze periode Italiaans gaat leren in Taormina

Italiaans leren in Taormina doe je bij taalschool Babilonia

Taalschool Babilonia is de perfecte school voor een taalcursus Italiaans in Taormina. De school is gevestigd in het centrum en heeft naast leslokalen ook vele andere faciliteiten waar je tijdens het Italiaans leren in Taormina gebruik van kunt maken. In de pauzes en na de lessen kun je samen met internationale medecursisten tot rust komen in de botanische tuin. 

Een ruime keuze aan manieren van Italiaans leren in Taormina

Er is een Taormina een zeer uitgebreid aanbod taalcursussen Italiaans, waardoor er voor iedere cursist een passende cursus is om Italiaans te leren. De algemene taalcursus Italiaans, “intensief” genoemd, bestaat uit 10, 20 of 30 lesuren per week. Je kunt het dus zo intensief maken als je zelf wil! De intensieve cursus Italiaans wordt gegeven in internationale groepen, waardoor je in contact komt met andere volwassenen vanuit de hele wereld!

Naast de algemene groepslessen Italiaans, is er de mogelijkheid om individuele lessen te boeken. Verder kun je in Taormina ook allerlei andere lessen bijboeken, zoals koken, (kunst)geschiedenis, literatuur en zelfs duiken! Dit is slechts een greep uit het uitgebreide cursusaanbod om Italiaans te leren in Taormina. Leuk voor de 50+ cursisten: de Club 50 cursus Italiaans is speciaal ontwikkeld voor de oudere cursist, die Italiaans leren wil combineren met culturele activiteiten en excursies, om Sicilië beter te leren kennen.

Kies jij voor een appartement of een gastgezin tijdens het Italiaans leren in Taormina? 

Na een lange dag Italiaans leren in Taormina wil je uiteraard thuiskomen in een fijne accommodatie, waar je tot rust kunt komen van alle nieuwe indrukken. Gelukkig hoef je je hier in Taormina geen zorgen over te maken. Kies bijvoorbeeld voor een appartement waar je de accommodatie deelt met medecursisten, of kies voor een privé appartement. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven. Hier maak je deel uit van het dagelijkse Italiaanse leven en leer je de lokale cultuur én Italiaanse taal nog beter kennen.

Ga Taormina ontdekken tijdens het Italiaans leren!  

Taormina heeft je ontzettend veel te bieden, niet alleen op educatief gebied! Ook op cultureel en sportief gebied bieden Taormina en natuurlijk de rest van Sicilië veel mogelijkheden. Daarom is Italiaans leren in Taormina ook zo aantrekkelijk. De taalschool organiseert een uitgebreid activiteitenprogramma waar je vrijwillig aan deel kan nemen maar je bent uiteraard ook vrij om zelf een plan te maken! 

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans in Italië voor volwassenen. Naast Italiaans leren, kun je via StudyTravel ook andere talen leren. Neem contact met ons op voor meer informatie, of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland op onze website! 

lees verder »
 
Babilonia
(20)

Taalcursussen voor Volwassenen op Babilonia

De taalschool Babilonia is gevestigd in een pand in het centrum van Taormina. Behalve leslokalen is er op Babilonia een cafetaria met koffie en thee-faciliteiten en kleine snacks. In de pauzes en na de lessen kunnen de cursisten elkaar treffen in de prachtige botanische tuin. De tuin is 600 m2 groot en hier worden regelmatig exposities gehouden. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €250

Weer in Taormina

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 28 19 10
July 31 22 10
Aug 31 23 9
Sept 28 20 8
Oct 23 16 6
Nov 19 13 6
Dec 16 9 4
Jan 14 8 4
Feb 15 8 5
Mar 17 9 6
Apr 19 12 7
May 23 15 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes