Italiaans leren in Salerno voor volwassenen


Een taalcursus Italiaans in Italië klinkt als een ware droom...en die kan realiteit worden wanneer je Italiaans gaat leren in Salerno! Door het aangename klimaat is Salerno een bestemming waar het hele jaar door buiten wordt geleefd. Hierdoor sta je snel middenin het Italiaanse leven en proef je de sfeer. Salerno heeft haar historische karakter bewaard maar is toch een moderne Italiaanse stad en dus een perfecte bestemming om Italiaans te leren. Voeg daaraan toe de blauwe zee, een kleurrijke promenade en het Dolce Vita-gevoel en je hebt alle ingrediënten om Italiaans te leren in Salerno.

Accademia Italiana: de plek om Italiaans te leren in Salerno

Een taalcursus Italiaans in Salerno volg je bij taalschool Accademia Italiana. Deze taalschool is gevestigd in een authentiek pand op korte afstand van het historische centrum en strand van Salerno. Italiaans leren in Salerno doe je hier door middel van de ervaren docenten, de moderne faciliteiten en individuele aandacht!

Kies een manier van Italiaans leren in Salerno

Italiaans leren in Salerno kan op zoveel verschillende leuke manieren dat je bijna niet kan kiezen! Het is belangrijk om een taalcursus Italiaans voor volwassenen te kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften. Kies bijvoorbeeld voor een intensieve cursus als je groepslessen fijn vindt! Heb je liever individueel les dan is de individuele cursus perfect voor jou. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om naast Italiaans leren in Salerno ook nog een andere activiteit te combineren zoals bijvoorbeeld Italiaans & koken!

Voor welke accommodatie ga jij tijdens het Italiaans leren in Salerno?

 Wanneer je Italiaans gaat leren in Salerno dan mag een goede accommodatie uiteraard niet ontbreken. Een geschikte accommodatie kiezen in Salerno is eigenlijk geen probleem! Je kan kiezen uit een appartement (met meerdere comfort-opties) of een gastgezin. Welke accommodatie je ook kiest, Italiaans leren in Salerno is een waanzinnige ervaring die je nooit gaat vergeten.

Sprookjesachtig Salerno: ga het ontdekken tijdens het Italiaans leren!

Italiaans leren in Salerno...dan mag avontuur niet ontbreken! Er zijn zoveel beroemde plaatsen rondom Salerno te vinden die je ook echt niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan Paestum, Pompeï, Sorrento en Amalfi. Daarnaast zijn er in en rondom Salerno veel watersport mogelijkheden en biedt de taalschool vele activiteiten aan zoals films, lezingen, muziekavonden en gezellige diners. Ga het allemaal ontdekken tijdens het Italiaans leren in Salerno.
Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen in het buitenland aan.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Accademia Italiana

De taalschool in Accademia Italiana in Salerno is gelegen in een authentiek pand op korte afstand van het historische centrum en het het prachtige strand. De persoonlijke sfeer die de stad uitstraalt heerst ook in het instituut. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-20 weken, 1 week vanaf €320

Weer in Salerno

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 12 8
June 26 16 9
July 29 18 10
Aug 29 18 10
Sept 26 16 8
Oct 22 12 6
Nov 17 9 4
Dec 14 6 3
Jan 12 4 4
Feb 13 5 5
Mar 15 6 5
Apr 18 9 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes