Italiaans leren in Siena voor volwassenen


Gelegen in het hart van Toscane, heeft dit sfeervolle stadje haar eigen, middeleeuwse karakter weten te behouden. Ondanks haar schoonheid is Siena toch minder toeristisch dan bijvoorbeeld Florence. Dat maakt dit een prettige bestemming voor een taalcursus Italiaans in Italië voor volwassenen. Het autovrije centrum bestaat uit smalle straatjes rondom de “Piazza del Campo”, een halfrond plein waar in de zomer de “Palio” gehouden wordt. Dit is een paardenrace tussen de verschillende wijken van de stad waar men het hele jaar naar toe leeft. Dit mag je dus eigenlijk niet missen tijdens het Italiaans leren in Siena! Siena is de ideale plaats om Toscane te verkennen. Door de goede busverbindingen ben je in korte tijd in Florence of in één van de vele authentieke plaatsjes in de omgeving.

Leer Italiaans op taalschool Societa Dante Alighieri

Tijdens een taalcursus Italiaans in Siena ga je Italiaans leren op taalschool Societa Dante Alighieri. De taalschool is gevestigd in een historisch pand in het hart van deze middeleeuwse stad. De taalschool beschikt over een ruim aantal klaslokalen, een bibliotheek, computers en nog veel meer moderne faciliteiten om het Italiaans leren in Siena zo makkelijk mogelijk te maken voor volwassenen.

Kies een manier van Italiaans leren in Siena

Italiaans leren in Siena is een fantastische ervaring en om deze ervaring compleet te maken is het belangrijk om een taalcursus Italiaans te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften past. Zo haal je het meeste uit het Italiaans leren in Siena! Heb je een voorkeur voor groepslessen of juist voor individuele lessen? Wil je ook leren koken of meer van de Italiaanse cultuur leren kennen naast het Italiaans leren? Het kan allemaal wanneer je Italiaans gaat leren in Siena!

Voor welke accommodatie ga jij tijdens het Italiaans leren in Siena?

Na een volle dag Italiaans leren en Siena ontdekken wil je uiteraard thuiskomen in een fijne accommodatie! Dat kan wanneer je Italiaans gaat leren in Siena. Je kunt kiezen uit een verblijf in een appartement, waarbij je de algemene ruimtes deelt met andere cursisten. Daarnaast kan je ook kiezen om tijdens het Italiaans leren in Siena bij een gastgezin te verblijven. Hier wordt je onderdeel van een lokaal Italiaans gezin en leer je de Italiaanse taal en cultuur van dichtbij kennen. Er is geen betere manier om de Italiaanse taal snel te leren!

Ga Siena ontdekken tijdens het Italiaans leren!

Er is zoveel te zien en te beleven in deze middeleeuwse stad! Ga zelfstandig of met medecursisten op pad om alle bezienswaardigheden en activiteiten te ontdekken. Uiteraard wordt er ook door de taalschool veel georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Denk bijvoorbeeld aan wandelingen, lezingen, wijnproeverijen en schoolfeesten! Voor ieder wat wils tijdens het Italiaans leren in Siena

Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen in het buitenland aan. 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Societa Dante Alighieri

De school Societa Dante Alighieri is gevestigd in een historisch pand in "Castelvecchio", het hart van de middeleeuwse binnenstad van Siena, op slechts 10 minuten loopafstand van de Piazza del Campo. Societa Dante Alighieri beschikt over 20 leslokalen, een bibliotheek, een zelfstudiecentrum, computers, een recreatieruimte en verschillende patio’s en terrassen waar de studenten elkaar ook na de lessen ontmoeten. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €270

Weer in Siena

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 12 9
June 26 15 9
July 29 17 11
Aug 29 17 9
Sept 26 15 8
Oct 21 11 6
Nov 16 7 4
Dec 12 4 3
Jan 11 2 4
Feb 12 3 5
Mar 15 5 5
Apr 19 8 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes