Italiaans leren in Ravenna voor volwassenen


Deze waanzinnige stad in de provincie Emilia-Romagna kan op het gebied van de kunstgeschiedenis wedijveren met steden als Florence en Rome. Je zult tijd tekortkomen als je geen van de vele monumenten, mozaïeken en musea wilt missen tijdens deze taalcursus Italiaans in Italië. In tegenstelling tot genoemde steden is deze stad veel kleiner waardoor je je er snel thuis zult voelen tijdens het Italiaans leren in Ravenna. Slenterend door de smalle, kronkelige steegjes, genietend van een cappuccino op een terrasje proef je hier de typisch Italiaanse sfeer. En wil je eens de stad uit tijdens het Italiaans leren in Ravenna, dan biedt de omgeving je een schitterende natuur met authentieke dorpjes. Bovendien ben je met de bus in enkele minuten aan de kust. Hier vind je eindeloze zandstranden met vele watersportmogelijkheden. Vervelen wanneer je Italiaans gaat leren in Ravenna? Echt niet!

Italiaans leren bij Scuola Palazzo Malvisi in Ravenna

In het historische centrum van Ravenna vindt je taalschool Scuola Palazzo Malvisi. Dit is de taalschool waar je een taalcursus Italiaans in Ravenna kan volgen. De school is gevestigd in een modern gebouw met vele faciliteiten zoals onder andere een bibliotheek en een zelfstudieruimte. Daarnaast heeft de school in meer dan tien jaar een goede reputatie opgebouwd terwijl ze wel kleinschalig zijn gebleven! Dit zorgt voor een ontspannen en vriendschappelijke sfeer tijdens het Italiaans leren in Ravenna.

Een tal van manieren om Italiaans te leren in Ravenna 

Je hebt de keuze gemaakt om Italiaans te gaan leren in Ravenna! Een spannende stap maar een hele leuke. Wat belangrijk is om nu een taalcursus Italiaans voor volwassenen te kiezen die het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Het bijzondere aan de taalschool in Ravenna is dat je ook de mogelijkheid hebt om het Italiaans leren kan combineren met een activiteit. Zo kan je bijvoorbeeld Italiaans leren & kooklessen nemen of Italiaans leren & kunstgeschiedenis volgen. Wat je ook kiest, Italiaans leren in Ravenna brengt je zoveel!

Kies de accommodatie die bij jou past tijdens het Italiaans leren in Ravenna!

Voor wie Italiaans gaat leren in Ravenna is het ook belangrijk om een accommodatie te kiezen die het beste aansluit. In Ravenna zijn er verschillende accommodaties mogelijk. Zo kan je ervoor kiezen om tijdens het Italiaans leren in Ravenna in een gastgezin of in een appartement te verblijven.

Ravenna: Ga de stad ontdekken tijdens het Italiaans leren!

Italiaans leren in Ravenna...er is bijna te weinig tijd om alles te zien en te doen! Ravenna heeft gedurende het hele jaar veel te bieden. In het bijzonder is in juli/augustus het Ravenna Festival het aandachtspunt. Dit festival betekent een tal aan opera- en toneelvoorstellingen, concerten en folklore optredens. Waanzinnig! Daarnaast organiseert de taalschool ook een hoop activiteiten waar je aan kan deelnemen. Natuurlijk ben je ook vrij om zelf op pad te gaan en de stad te ontdekken tijdens het Italiaans leren in Ravenna.
Bekijk ook onze andere taalcursussen Italiaans voor volwassenen. Naast Italiaans biedt StudyTravel ook een uitgebreid aanbod taalreizen naar het buitenland aan.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Scuola Palazzo Malvisi

Onze partnerschool Palazzo Malvisi is gevestigd in het historische stadscentrum van Ravenna, in een modern gebouw. Er zijn een bibliotheek, internetfaciliteiten en een zelfstudieruimte. Dit instituut heeft in meer dan 10 jaar een zeer goede reputatie opgebouwd. Daarbij is de school toch kleinschalig gebleven waardoor de sfeer tussen medewerkers/docenten en cursisten ontspannen en vriendschappelijk is.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €270

Weer in Ravenna

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 22 13 8
June 26 17 9
July 28 19 10
Aug 28 19 8
Sept 24 16 6
Oct 20 12 4
Nov 13 8 2
Dec 8 3 3
Jan 6 1 3
Feb 9 3 4
Mar 13 5 4
Apr 17 10 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes