Italiaans leren in Rome voor volwassenen


Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, net zoals Italiaans leren in deze prachtige stad! Zie jij jezelf al slenteren door de smalle steegjes die plotseling overgaan in verrassende, barokke pleinen? Dan ben je in deze stad voor een taalcursus Italiaans voor volwassenen in Italië op de perfecte plek! Moderne bouwwerken liggen in deze stad zij aan zij met de historische overblijfselen uit de Romeinse tijd. Een taalreis Italiaans naar deze hoofdstad van Italië is dus een voortdurende ontdekkingstocht vol met historie: niet voor niets wordt Rome beschouwd als bakermat van de Europese cultuur. En ben je toe aan wat ontspanning om bij te komen van het Italiaans leren in Rome? Er zijn genoeg pleintjes en parken waar je kun genieten van de Italiaanse sfeer. Naast alle bezienswaardigheden vind je in deze wereldstad een gevarieerd uitgaansleven, met name in het oude stadsdeel Trastevere. Kortom: een taalcursus Italiaans is zoveel meer dan alleen Italiaans leren in Rome!

Als volwassenen Italiaans leren op een internationale taalschool in Rome

Beter Italiaans leren dan op onze taalschool in het centrum van Rome, die al meer dan 25 jaar ervaring heeft met Italiaanse taalcursussen, kan haast niet. Deze taalschool met het centraal station om de hoek is speciaal geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs. Andere belangrijke kenmerken van dit instituut zijn de ruime klaslokalen, de bibliotheek, kantine, het taallaboratorium en de ‘Student’s Club’ met cafetaria (waar snacks en kleine gerechten te verkrijgen zijn).

Proef de Italiaanse sfeer tijdens jouw taalcursus in Rome

Mensen vanuit de hele wereld brengen een bezoekje aan de energieke hoofdstad van Italië. Niet alleen om als volwassene Italiaans te leren, maar ook om één van de vele musea en monumenten te bezichtigen om zo historische kennis op te doen van het land. Verder biedt onze taalschool in Rome haar cursisten een mogelijkheid om onder begeleiding van een gids (van de school) een tour langs de bezienswaardigheden te maken, waardoor je ook vlot een sociaal netwerk opbouwt. Daarnaast organiseert de taalschool verschillende uitstapjes naar interessante locaties zoals Napels, Pompeï, Siena en Assisi. Aan het sociale programma zal het dus niet liggen!

Kies een accommodatie die bij jou past

Voor je verblijf tijdens het Italiaans leren kan je kiezen tussen een appartement en een gastgezin. Het appartement wordt gedeeld met andere studenten, waarbij je de keuze hebt tussen een 1- of een 2-persoonskamer. Dit laatste geldt ook voor het verblijf in een gastgezin. Dit is op basis van logies, logies en ontbijt of halfpension. In een gastgezin leer je als volwassene nóg beter Italiaans tijdens je taalreis, ook buiten de lessen om. 

Italiaans leren in Rome met een intensieve taalcursus

In een interview vertelt Lizet Wilken waarom Rome de juiste stad is voor een taalcursus Italiaans in het land van de pizza en pasta en ze geeft aan hoe je als volwassene meer leert dan alleen de Italiaanse taal. Lizet volgde een intensieve cursus, waarbij spreken, lezen, luisteren én grammatica aan bod kwamen. Vanaf dag 1 ging alles in het Italiaans en soms ging de communicatie dan ook met handen en voeten, maar na een paar weken op taalreis kon zij al een echt gesprekje voeren!

Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Dilit International House

De school "Dilit" in Rome heeft al meer dan 25 jaar ervaring met taalcursussen Italiaans en is gevestigd in een statige en sfeervolle villa in het centrum van Rome, dichtbij het centraal station. In het instituut zijn een bibliotheek en een zelfstudiecentrum (met cassetterecorders, computers, studieboeken etc.) aanwezig waarvan je onbeperkt gebruik kunt maken. Bovendien is er een “Student’s Club” met cafetaria (waar snacks en kleine gerechten te verkrijgen zijn), TV, internetvoorzieningen en diverse faciliteiten voor optredens, filmavonden, feesten en discussieavonden. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-40 weken, 1 week vanaf €306

Weer in Rome

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 28 17 9
July 30 20 11
Aug 30 19 10
Sept 26 17 8
Oct 22 13 6
Nov 16 9 4
Dec 13 6 3
Jan 11 5 4
Feb 13 5 5
Mar 15 7 7
Apr 19 10 7
May 23 13 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes