Taalcursus Italiaans in Italië voor jongeren


Wil je Italiaans leren of jouw Italiaans verbeteren, reizen en de Italiaanse cultuur beter leren kennen? Kies dan voor een taalcursus Italiaans in Italië voor jongeren. Maak vrienden met studenten van over de hele wereld, onderneem leuke activiteiten en excursies en beleef een onvergetelijke ervaring! Onze taalcursussen voor jongeren zijn volledig programma’s die bestaan uit een taalcursus, accommodatie een leuk activiteitenprogramma in een passende groep met leeftijdsgenoten.

Welke bestemmingen zijn er?

Wij hebben een gevarieerde selectie van taalreizen Italiaans voor jongeren. Het land staat vooral bekend om de rijke cultuur en geschiedenis, het heerlijke eten, het temperament van de bevolking en de liefde voor mooie dingen. Italië is een zeer populair vakantieland. Er zijn verschillende plaatsen die zeker een stedentripje waard zijn. Voor jongeren is het een ideale bestemming om Italiaans te leren, want je leert niet alleen de taal maar ook de cultuur van het land kennen.

Op taalcursus naar Salerno

De Italiaanse stad Salerno, gelegen in de golf van Salerno, is met haar milde zeeklimaat een prachtige bestemming voor een taalcursus Italiaans. De taalschool biedt een leuk zomerkamp aan waar je Italiaans leert spreken. Er is een breed scala aan activiteiten zoals excursies, kooklessen en sportactiviteiten. 

Volg een taalcursus Italiaans in Lignano

Lignano is een schiereiland in de golf van Venetië en is voor vakantiegangers een populaire vakantiebestemming. Het milde klimaat, de heerlijke zomerbries en de uitstekende voorwaarden voor sport en vakantieplezier zorgen ervoor dat veel Italianen hier de zomermaanden doorbrengen. In het vakantiepark Vilagio Adriatico worden voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar zomercursussen georganiseerd.

Wat houdt een taalcursus Italiaans in?

Tijdens een taalcursus voor jongeren krijg je les op één van onze partnerscholen. Hier helpen de gekwalificeerde docenten je om de Italiaanse taal te verbeteren. Je verdiept je onder andere in schrijf- en spreekvaardigheid om jouw niveau te verhogen en je maakt grammatica oefeningen om de zinsopbouw te leren begrijpen. Daarnaast voer je gesprekken met je medestudenten en de docent om je woordenschat uit te breiden en je uitspraak te verbeteren. 

Voor wie zijn de taalcursussen geschikt?

De taalcursussen Italiaans zijn te boeken voor jongeren vanaf 12 jaar. De klassen hebben een grootte van maximaal 12 leerlingen en je krijgt 20 lesuren per week. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 12-14 jarigen, 15-16 jarigen en 17-18 jarigen. De cursusinhoud is erg praktijkgericht en de conversatielessen hebben betrekking op onderwerpen die deze leeftijdsgroep aanspreken. Er komen studenten vanuit verschillende landen naar Italië die net als jij hun Italiaans komen verbeteren.

Als je leeftijd het toelaat om zowel aan jongeren als volwassenenprogramma’s deel te nemen (16-18 jaar), maar je nog niet zeker bent van je keuze, kun je altijd de verschillen tussen deze programma’s bekijken op de pagina met informatie voor jongvolwassenen.

Wil je Italiaans gaan leren in Italië? Of spreekt een andere taal jou meer aan? Neem gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op, zodat we je kunnen adviseren over jouw perfecte taalreis. Het is ook mogelijk om je te laten inspireren door ons volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes