Italiaans leren in Florence voor jongeren


Florence is de ideale locatie om een taalcursus Italiaans voor jongeren in Italië te volgen, omdat hier heel zuiver Italiaans gesproken wordt. Florence is de hoofdstad van de provincie Toscane en tegelijkertijd één groot, levendig museum! Naast Italiaans leren tijdens je zomervakantie in Florence, kijk je ook je ogen uit terwijl je slentert door het oude centrum: ‘centro storico’. Je begrijpt inmiddels vast al dat je als jongere veel meer leert dan uitsluitend Italiaans in Florence

Leer Italiaans op een erkende taalschool samen met andere jongeren

De Italiaanse programma’s voor jongeren worden georganiseerd op de taalschool Linguaviva. De school in Florence is gevestigd in een prachtig 19e-eeuws gebouw, dichtbij het centraal station in Florence. De taalschool beschikt over alle moderne faciliteiten om het Italiaans leren zo makkelijk mogelijk te maken. Ieder jaar studeren er op onze taalschool studenten van meer dan 60 verschillende nationaliteiten!

Een Italiaans programma voor jongeren van 14 t/m 17 jaar

Tijdens de zomervakantie wordt er in Florence een programma georganiseerd voor jongeren van 14 t/m 17 jaar om Italiaans te leren. Het programma bestaat uit 20 lesuren per week en de lessen worden gericht op het spreken, schrijven en grammatica van de Italiaanse taal. Tijdens de cursus wordt rekening gehouden met de leeftijd van de jongeren. De lessen om Italiaans te leren zijn zeer praktijkgericht en ook de conversatielessen hebben betrekking op onderwerpen die deze leeftijdsgroepen aanspreken. De lessen worden in de buitenlucht gehouden. 

Ervaar een volledige onderdompeling in de Italiaanse taal en cultuur

Naast de taalcursus lessen Italiaans zullen de jongeren in Florence deelnemen aan het uitgebreide activiteitenprogramma van de taalschool. De groepen zijn internationaal, wat er voor zorgt dat de jongeren leeftijdsgenoten leren kennen vanuit de hele wereld! Voorbeelden van activiteiten zijn creatieve activiteiten zoals een kookworkshop of sportieve activiteiten zoals een sportmiddag. Daarnaast is het in de weekenden mogelijk om op excursie te gaan naar steden zoals Siena, 5 Terre of Pisa. Zo leer je in Florence de Italiaanse taal, de omgeving én leeftijdsgenoten van over de hele wereld kennen. 

Een combinatie van vakantie en Italiaans leren

Jongeren die ervoor kiezen om op taalreis te gaan naar Florence zullen een onvergetelijke zomervakantie beleven, waarbij Italiaans leren wordt gecombineerd met een heerlijke vakantie in Italië! Dankzij de centrale ligging van de taalschool in Florence en Toscane worden de jongeren omringd door een cultuurrijke omgeving en internationale leeftijdsgenoten. Kortom; Florence is de ideale bestemming voor jongeren om Italiaans te leren in de zomervakantie!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Linguaviva Juniors

Onze partnerschool Linguaviva is gevestigd in het centrum van Florence in een rustige straat vlak naast het centraal station. De school bevindt zich in een elegant 19e-eeuws gebouw met 16 klaslokalen en beschikt over een gezellige binnentuin. Het centrum van Florence ligt op 5 minuten loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €1980

Weer in Florence

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 12 10
June 27 15 10
July 30 18 11
Aug 30 17 10
Sept 26 15 7
Oct 20 11 6
Nov 14 7 3
Dec 11 4 3
Jan 9 2 4
Feb 11 3 5
Mar 14 5 5
Apr 19 8 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes