Taalreizen Italiaans voor jongeren


Een leuke invulling voor je zomervakantie is om op taalreis Italiaans te gaan. Een taalreis Italiaans voor jongeren zorgt niet alleen dat je de taal onder de knie krijgt, maar je kunt tegelijkertijd een kijkje nemen in de cultuur. Je kunt je Italiaans meteen oefenen tijdens de vele leuke activiteiten en excursies die je met leeftijdsgenootjes van de hele wereld gaat ondernemen. Dat alles maakt een taalreis tot een onvergetelijke ervaring.

Voor wie is de taalreis geschikt?

Een taalreis Italiaans voor jongeren is mogelijk vanaf 11 jaar.  Dit zijn speciale programma’s met taallessen en activiteiten. Hierbij is in meer of mindere mate (afhankelijk je leeftijd) begeleiding aanwezig. Je zit hier bij gegarandeerd met leerlingen van je eigen leeftijd in de klas. Hierdoor leer je snel nieuwe vrienden kennen! De lesgroepen worden ingedeeld op kennisniveau van het Italiaans. Een taalreis Italiaans voor jongeren is een ideale manier om je taal bij te spijkeren en tegelijkertijd te genieten van de cultuur van het land. Wie geniet er nu niet van een versgebakken pizza of een frisse gelato?

Leer effectief Italiaans

Tijdens één van de taalreizen Italiaans voor jongeren krijg je les op een internationale taalschool. Hooggekwalificeerde taaldocenten geven op een spelenderwijs les. Deze docenten zijn native speakers en kennen de taal dus perfect. Zij leren je niet alleen de Italiaanse taal beter beheersen maar leren je ook meer over de cultuur en de gewoontes van het land. Je hebt lessen met studenten van over de hele wereld.

Wat houdt een taalreis in?

Of je nu alleen je taal wil verbeteren of het nog helemaal moet leren, voor iedereen is er een geschikte taalcursus. De taalreizen Italiaans voor jongeren zijn geschikt voor alle soorten niveaus. Naast de taalcursus zelf worden er vanuit school ook activiteiten georganiseerd. Hierdoor leer je niet alleen de taal maar ook de omgeving kunnen waar je op taalreis bent.

De bestemmingen voor een taalreis

Waar kun je beter Italiaans leren dan in Italië zelf; bekend om haar vriendelijke bevolking, prachtige Romeinse architectuur en de heerlijke Italiaanse keuken! Kies voor één van onze taalreizen Italiaans voor jongeren in Cilento of Lignano. Je kunt zelf bepalen welke stad jou het meeste aanspreekt. Op deze manier wacht er een geweldige (taal)ervaring op je. Verken in Cilento het Italiaanse zomerkamp midden in het bos vlak aan de prachtige kustlijn of ga naar Lignano en bezoek ook Venetië of Verona.

De accommodatiemogelijkheden tijdens de taalreis

Tijdens een van de taalreizen Italiaans voor jongeren is niet alleen een taalcursus inclusief, maar ook je verblijf. In Cilento heb je de mogelijkheid om in een vakantiepark te verblijven terwijl je in Lignano in een residentie verblijft. Het vakantie park in Cilento ligt aan de kust en is op basis van volpension. In Lignano verblijf je in het vakantiepark Villagio Adriatico, Dit park beschikt over een eigen strand en vele sportfaciliteiten als een zwembad, tennisbanen, volleybalvelden. Wat wil je nog meer tijdens je taalvakantie?

Wil je meer weten over alle taalreizen Italiaans, bel of mail ons gerust! Wij helpen je graag bij het organiseren van een mooie taalreis. Kijk ook eens op onze homepage voor alle taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes