Taalcursus Italiaans in Lignano

Linguaviva

Onze partnerschool Linguaviva is gevestigd in een vakantiewijk in Lignano waar ook veel Italiaanse jongeren verblijven. Het park is omgeven door een uitgestrekt pijnbomenwoud en heeft bovendien de beschikking over een eigen strand en vele sportfaciliteiten zoals een zwembad, tennisbanen, volleybalvelden etc. Alle cursisten verblijven op het vakantiepark in meerpersoonskamers op basis van volpension.

Belangrijke kenmerken van deze partnerschool in Lignano:

  • Geaccrediteerd door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs
  • Docenten wonen in de residentie. Hierdoor krijgen alle studenten individuele aandacht en zijn de veiligheid en supervisie van een erg hoog niveau.
  • Volledige uitgeruste klaslokalen
  • Interessante mix van internationale studenten
  • Privé zwembad en strand
  • Tennis- en volleybalvelden

Sociaal programma

Zowel ’s morgens als ’s middags worden er activiteiten georganiseerd. Er worden veel sportactiviteiten georganiseerd, zoals tennis, (beach)volleybal, zwemmen, voetbal en skaten. Ook worden er andere activiteiten georganiseerd zoals een stadswandeling, bezoek aan een disco en spelletjes op het strand. In het weekend wordt er een dagexcursie georganiseerd naar bijv. Venetië, Verona, Gardaland of Trieste. Er is continu begeleiding aanwezig.

 Voorbeeld activiteiten Lignano Jongeren

Intensief (14-17 jaar)

De lessen zijn van maandag t/m zaterdag, in totaal 20 lesuren per week. De cursusinhoud is erg praktijkgericht en ook de conversatielessen hebben betrekking op onderwerpen die deze leeftijdsgroep aanspreken. Hiernaast is er een uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen + 1 dagexcursie per week.

Minimum leeftijd is 14 jaar.

Residentie

Je verblijft in het vakantiepark Bella Italia. Hier worden ook zomerkampen voor Italiaanse jongeren georganiseerd. Tijdens de activiteiten (sporten, excursies, barbecues etc.) is er daarom ook veel contact met Italianen. Het verbijf is in meerpersoonskamers met eigen badkamers per slaapkamer. Je verblijft hier op basis van volpension: ontbijt, middageten en avondmaaltijd. 

Algemene beoordeling
4.1 / 5.0
1 beoordelingen
Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding
Individuele beoordelingen
4.1 / 5.0
Anoniem


Bestemming
Taalschool
Cursus
Accommodatie
Activiteitenprogramma
Prijs/kwaliteitverhouding


Weer in Lignano

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
Dec 8 4 3
Jan 7 3 3
Feb 9 4 4
Mar 12 6 5
Apr 17 10 6
May 22 14 7
June 25 18 8
July 28 20 9
Aug 27 20 8
Sept 24 17 7
Oct 18 13 5
Nov 12 8 3
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes