Taalreizen voor professionals


Met de internationalisering van veel bedrijven is het belangrijk om niet alleen goed je talen te spreken maar ook op de hoogte te zijn van culturele verschillen tussen landen. Daarom biedt StudyTravel speciale zakelijke cursussen aan, die helemaal toegespitst zijn op het profiel van een professional. Zo hebben dergelijke cursussen een kleine groepsgrootte, is de lesstof gericht op het bedrijfsleven en is er veel begeleiding om zo efficiënt mogelijk een taal te leren. Gedurende de taalreis krijg je o.a. inzicht in het zakelijk taalgebruik voor onderhandelingen, telefoongesprekken en vergaderingen. Je zult presentaties leren geven en het zakelijk vocabulaire onder de knie krijgen. De taalreizen voor professionals zijn geschikt voor mensen uit het bedrijfsleven, jonge professionals, maar ook studenten die een hoog niveau hebben en zich graag voor willen bereiden op een baan in het buitenland.

Ontdek de wereld tijdens een taalreis

Het leren van een nieuwe taal gaat nou eenmaal makkelijker en sneller in het land waar de taal gesproken wordt. Tijdens een taalreis voor professionals leer je niet alleen je taalkennis op zakelijk gebied verbeteren, je leert ook ontzettend veel over de cultuur van het land. De cursussen worden gegeven in internationale groepen, waardoor je in aanraking komt met andere professionals van over de hele wereld. Je leert naast de taal dus ook meer over verschillende culturen en je doet internationale contacten op voor het leven!

Volg een zakelijke cursus op een internationaal erkende taalschool

Alle taalscholen waar je als professional terecht kunt zijn geaccrediteerd door internationale organisaties, waardoor de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt. De docenten zijn allen gediplomeerd en native speakers en zullen hun uiterste best doen om jou te helpen met het zo snel mogelijk behalen van je doelen. 

Verschillende taalcursussen voor professionals

StudyTravel organiseert cursussen Duits en Engels voor professionals. Binnen het aanbod zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden, waardoor er voor iedereen een passend programma is. Veel business cursussen bestaan uit een combinatie van algemene taallessen en lessen gericht op zakelijk Duits- of Engels. Maar ook voor studenten die zich volledig op het business Duits- of Engels willen richten zijn er cursussen mogelijk.

De zakelijke cursussen worden gegeven in erg kleine groepen. Persoonlijke aandacht is binnen de zakelijke cursussen van groot belang, alle studenten hebben ten slotte een andere achtergrond en verschillende doelen. Veel studenten kiezen er voor om naast de lessen in kleine groepen ook een aantal privélessen te boeken, zodat ze zich daar volledig kunnen focussen op de onderwerpen die voor hen van belang zijn.

Een zakelijke cursus Duits in Berlijn

In Duitsland is Berlijn dé bestemming voor een zakelijke cursus Duits. De stad is een metropool die in Europa als één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra bekend staat en is daarom de uitgelezen plek voor professionals om Duits te leren! Deze veelzijdige stad met een overvloed aan bedrijven en een snel groeiende economie is een inspirerende omgeving wanneer je je zakelijke Duits wilt verbeteren. Veel professionals gingen je voor en kozen voor een taalreis naar Berlijn!

Of doe professionele kennis en vaardigheden op in Engeland

Professionals die hun Engelse taalkennis willen verbeteren, kunnen kiezen voor een taalreis naar verschillende steden in Engeland, namelijk; Portsmouth, Chester en natuurlijk Londen. De steden hebben alle drie iets gemeen: een complete onderdompeling in de Engelse taal en cultuur is hier gegarandeerd! Portsmouth, gelegen aan de zuidkust van Engeland, is een belangrijke badplaats en de enige stad in Engeland die op een schiereiland is gelegen. Portsmouth is een echte universiteitsstad, wat het ideale klimaat biedt voor een professionele taalreis.

Chester is een prachtige locatie in Noord-Engeland om Engels leren voor professionele doeleinden. In deze typisch Engelse stad kun je je echt nog in het authentieke Engeland wanen, wandelen door de authentieke straatjes en genieten van de groene parken. Vanuit Chester is het bovendien gemakkelijk om andere bezienswaardigheden van Engeland te bezoeken, zoals Liverpool, Manchester en zelfs Wales.

Als er een stad is waar je absoluut het business-leven kunt proeven is het Londen wel: één van werelds meest vooraanstaande steden! Deze metropool biedt een internationale omgeving voor professionals om zakelijk Engels te leren. Ga op taalreis naar deze veelzijdige stad om de zakelijke aspecten van de Engelse taal onder de knie te krijgen zodat je daarna vol zelfvertrouwen "back to business" kunt gaan! Een taalreis naar Engeland is een echte verrijking voor jouw carrière!

Buiten bovengenoemde bestemmingen om zijn er ook veel taalscholen die een een algemene taalcursus combineren met commerciële lessen. Deze cursussen worden aangeboden in het Engels en Duits, maar ook in het Spaans, Frans en Italiaans. Leuke bestemmingen voor zo'n taalreis zijn o.a. Barcelona en Málaga, Parijs en Montpellier, Florence en Rome. Voor de Engelse taal zijn er buiten Engeland om ook combinatiecursussen mogelijk in o.a. Kaapstad, San Diego en New York!

Twijfel je nog tussen een algemene cursus en een zakelijke cursus? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies. Kijk ook eens op onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes