Taalcursus Engels in Engeland voor professionals


Wil jij als professional jouw Engels verder ontwikkelen op zakelijk gebied? Dan is een taalreis Engels voor professionals in Engeland de perfecte manier om jouw zakelijk Engels te verbeteren. Engeland biedt namelijk dé mogelijkheid om het echte “business English” te leren en zo ook op zakelijk vlak de taal te beheersen. Tijdens een zakelijke taalcursus krijg je inzicht in het presenteren, zakelijke brieven schrijven en te onderhandelen in het Engels. Naast het verder ontwikkelen van de Engelse taal, kun je tijdens jouw taalcursus ook genieten van al het moois dat Engeland te bieden heeft! 

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels in Engeland?

Voor een zakelijke taalcursus Engels bieden we verschillende mogelijkheden aan in Engeland waar je terecht kunt om jouw zakelijk Engels te verbeteren. Zo kun je kiezen tussen de steden Brighton, Chester, Londen en Portsmouth. Per locatie in Engeland verschilt het aanbod aan taaltrainingen. In Portsmouth is bijvoorbeeld een heel intensieve talencursus mogelijk waarbij je individueel of in kleine groepen van maximaal 4 personen training krijgt. In Brighton en Chester heb je juist weer cursussen per vakgebied waarin je werkt, zoals een cursus voor ingenieurs en assistenten en secretaresses. Deze bestaan weer uit wat meer cursisten, maximaal 8 deelnemers. Daarnaast zijn er per school ook meerdere cursussen mogelijk waar je uit kunt kiezen. 

Engels leren in Londen voor professionals

Als er een stad is waar je absoluut het Engelse business-leven kunt ervaren dan is het Londen wel! Deze metropool biedt dé perfecte internationale omgeving voor professionals om zakelijk Engels te leren. Reis af naar deze veelzijdige stad om de zakelijke aspecten van de Engelse taal onder de knie te krijgen, zodat je daarna vol zelfvertrouwen weer aan het werk kunt gaan. In Londen volg je de taalcursus aan één van de meest toonaangevende scholen in deze overweldigende stad. Je kunt je op onze taalschool in Londen als professional helemaal concentreren op zakelijk Engels door te kiezen voor één van de business courses. Ook zijn er individuele lessen mogelijk, waardoor je je helemaal kunt concentreren op een bepaald vakgebied. Zo kun je bijvoorbeeld zakelijk Engels leren voor de sectoren recht, financiën of journalistiek.

Soorten taalcursussen in Engeland voor professionals

In Engeland is er veel aanbod wat betreft het aantal cursussen voor professionals. Zo kun je ervoor kiezen om je vocabulaire uit te breiden, het spreken en schrijven te oefenen of juist beter Engels te leren binnen de sector waarin je werkzaam bent. Hiervoor is het op een aantal scholen mogelijk om een individuele les te volgen, zodat jij precies behandelt wat je wilt leren. Per school kun je bekijken welke mogelijke taalcursussen er worden aangeboden.  

Natuurlijk helpen wij jou graag met het vinden van de juiste taalcursus en bestemming. Hiervoor kun je altijd even contact met ons opnemen. Ben je benieuwd naar ons totale aanbod aan taalreizen? Al onze taalreizen naar het buitenland bekijk je op onze website. 
lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes