Engels leren in Londen voor professionals


Als er een stad is waar je absoluut het business-leven kunt proeven, dan is het Londen wel! Londen is één van werelds meest vooraanstaande steden. Deze metropool biedt een internationale omgeving voor professionals om zakelijk Engels te leren. Bovendien kun je naast Engels leren ook genieten van al het moois wat Londen te bieden heeft aan bezienswaardigheden. Reis af naar deze veelzijdige stad om de zakelijke aspecten van de Engelse taal onder de knie te krijgen, zodat je daarna vol zelfvertrouwen ‘back to business’ kunt gaan!

Engels leren voor professionals op een internationale taalschool in Londen

Voor professionals die hun zakelijk Engels willen verbeteren tijdens een taalcursus Engels voor professionals in Engeland bieden wij cursussen aan op één van de meest toonaangevende taalschool van Londen. Professionals kunnen hierbij kiezen voor één van de business course en zich helemaal concentreren op zakelijk Engels. De school bevindt zich midden in het centrum van Londen en beschikt over meer dan 55 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte. Bovendien is de school een goede ontmoetingsplaats om te netwerken met andere professionals. Daarnaast biedt de school een verscheidenheid aan accommodatie mogelijkheden aan in Londen voor tijdens je verblijf.

Waar verblijf je tijdens een taalcursus in Londen?

Tijdens een taalcursus Engels voor professionals heb je verschillende opties aan accommodaties. Zo kun je kiezen uit een gastgezin, executive gastgezin, residentie en schoolresidentie. Wil je jouw Engels ten alle tijden gebruiken en ervaren hoe het alledaagse leven in Londen is? Dan raden wij een gastgezin aan. Bij een gastgezin ben je genoodzaakt om ook naast je lessen Engels te spreken en leer je de ‘way of living’ van Londen kennen. Hier heb je een eigen kamer en deel je de badkamer met het gezin. Heb je liever een eigen badkamer tot je beschikking? Dan kun je kiezen voor een executive gastgezin. Deze gezinnen zijn over het algemeen iets hoger opgeleid en wonen in ruimere huizen. In beide gastgezinnen verblijf je op basis van logies en ontbijt of halfpension. Wil je tijdens je verblijf zo veel mogelijk in contact komen met medecursisten van de taalschool? Dan raden wij de schoolresidentie of residentie aan. De schoolresidentie is de vinden op de bovenste etages van de school. Hier verblijf je in een 1- of 2-persoonskamer en deel je de badkamer. Er is geen keuken in de residentie aanwezig en je kunt kiezen tussen logies en ontbijt of halfpension. Liever wat meer luxe? Dan is de residentie Chapter Highbury wat voor jou. Deze residentie biedt een zeer goede kwaliteit accommodatie aan voor cursisten die dichtbij school willen verblijven. Deze accommodatie is erg geliefd onder jonge professionals. Hierbij heb je een kamer met eigen badkamer op basis van logies. 

Wat houdt een taalcursus Engels voor professionals in?

Op de taalschool in Londen kun je kiezen voor een cursus Business English en voor een individuele cursus. De cursus Business English wordt gehouden in groepen van maximaal 5 personen. Hierbij komen onderwerpen aan de orde zoals het verzorgen van presentaties, onderhandelen, zakelijke telefoongesprekken en cultuurverschillen op de werkvloer. Verder wordt er ook aan de algemene taalkennis van het Engels gewerkt en elke cursist kan voorafgaand aan de cursus aangeven wat voor hem of haar belangrijk is om te leren. Je kunt kiezen uit 15, 20 of 25 lesuren per week. De cursus met individuele lessen voor professionals is een optie wanneer je op een zo efficiënt mogelijke manier wil werken aan je taalvaardigheden in het bedrijfsleven. Ook hierbij geef je van te voren aan waar je je tijdens de cursus op wil focussen. Je kunt tussen de 15 en 30 lesuren per week volgen. Naast de cursus biedt de school ook speciaal voor professionals een activiteitenprogramma aan, zodat er ook ruimte is voor ontspanning. Zo kun je samen met de andere professionals meedoen aan extra activiteiten zoals een bezoek aan musea of het theater. 

Spreekt een taalcursus voor professionals in Londen jou aan? Wij helpen je graag met het organiseren van deze taalreis. Heb je nog vragen over de cursus of accommodaties? Neem dan contact met ons op en stel ons jouw vragen. Wil je al onze mogelijkheden bekijken? Ontdek dan alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Professionals op St. Giles Colleges

Cursussen business Engels worden gegeven op de taalschool St. Giles in Londen, een van de meest toonaangevende scholen in deze overweldigende stad. Professionals kunnen hier zichzelf helemaal concentreren op zakelijk Engels, door te kiezen voor één van de business courses. Ook tailor-made individuele lessen zijn mogelijk, waardoor je je helemaal kunt concentreren op een bepaald vakgebied. Zo kun je bijvoorbeeld Engels voor recht, financiën, medische sector, journalistiek, of luchtvaart studeren. Zo is er voor ieder wat wils. lees verder »
Minimum leeftijd:
21 jaar
Max. per lesgroep:
5 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-8 weken, 1 week vanaf €985

Weer in Londen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes