Taalreizen Engels voor professionals


Wil je je Engels verbeteren voor professionele doeleinden? Een goede kennis van de Engelse taal is tegenwoordig één van de prioriteiten bij elk willekeurig internationaal bedrijf. Onze zakelijke taalreizen Engels voor professionals zijn een perfecte optie om snel en efficiënt je Engels te verbeteren met oog op het bedrijfsleven. Ook jonge professionals die nog aan het studeren zijn kunnen zo hun Engels wat meer toespitsen op het bedrijfsleven, en zich voorbereiden op hun latere loopbaancarrière.

Duik in de taal en cultuur van een land en leer andere professionals kennen tijdens een taalreis Engels naar het buitenland!

Taalreizen Engels voor professionals - bestemmingen

Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden wanneer je als professional op taalreis wilt gaan. De meeste zakelijke cursussen Engels worden aangeboden in Engeland. Er zijn verschillende taalcursussen Engels voor professionals in Engeland. In Engeland kun je bijvoorbeeld terecht in de gezellige plaatsen Chester en Portsmouth, maar er zijn natuurlijk ook mogelijkheden in dynamisch Londen! Als er een stad is waar je absoluut het business-leven kunt proeven is het Londen wel: één van werelds meest vooraanstaande steden! Deze metropool biedt een internationale omgeving voor professionals om zakelijk Engels te leren. Naast de lessen blijft er voldoende tijd over om de stad te ontdekken. Geniet in Engeland van de vele musea, winkels, historische gebouwen en natuurlijk de Engelse pubs!

Hoe zien de taalreizen Engels voor professionals eruit?

Een zakelijke cursus Engels volg je op een internationaal erkende taalschool in het buitenland. De scholen zijn o.a. geaccrediteerd door de British Council en English UK, waardoor een hoge kwaliteit onderwijs gewaarborgd wordt. De lessen worden gegeven door hooggekwalificeerde leraren en in kleine groepen, waardoor er veel individuele aandacht is. Het leren van een taal gaat een stuk makkelijker en sneller in het land waar de taal gesproken wordt. Tijdens een taalreis voor professionals zal je je Engelse taalkennis op zakelijk gebied verbeteren, terwijl je wordt ondergedompeld in de taal en cultuur van het land!

Je volgt lessen samen met andere professionals van over de hele wereld, waardoor je naast de taal ook meer leert over verschillende culturen. Tijdens een taalreis Engels doe je internationale contacten op voor het leven! 

Verschillende type cursussen

Er zijn verschillende zakelijke cursussen Engels mogelijk, die allen zijn toegespitst op het profiel van een professional. De lesstof is gericht op het bedrijfsleven en er is veel begeleiding, zodat iedereen zijn persoonlijke doelen op een snelle en efficiënte manier zal behalen. Gedurende de taalreis ligt de focus op het zakelijk taalgebruik voor onderhandelingen, telefoongesprekken en vergaderingen. Ook het geven van presentaties en het zakelijk vocabulaire komt aan bod. Buiten de lessen om wordt er een activiteiten- en excursieprogramma georganiseerd, zodat je na de lessen kunt genieten van de stad en omgeving!

Binnen het aanbod van zakelijke cursussen zijn verschillende mogelijkheden van cursussen in groepsverband, individueel of een combinatie hiervan. Naast de cursussen voor professionals bieden veel taalscholen cursussen voor volwassenen aan waarbij algemene lessen Engels worden gecombineerd met zakelijke taallessen. Deze cursussen worden niet alleen gegeven in Engeland, maar ook in Australië, Ierland, Noord-Ierland, Malta, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika! Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden!

Het verblijf tijdens een Engelse taalreis voor professionals

Wanneer je als professional op taalreis gaat, dan kun je ook het verblijf in het buitenland bij ons boeken. De meest gekozen optie is natuurlijk een Engelstalig gastgezin. Wanneer je bij een gastgezin verblijft ervaar je pas echt een volledige onderdompeling in de taal en cultuur van het land! Professionals die liever een eigen accommodatie hebben kunnen vaak kiezen voor een privé appartement of hotel.

Lees meer op onze website over alle taalreizen Engels naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes