Duits leren in Berlijn voor professionals


Wil jij voor je werk jouw Duitse taalkennis een opfrisbeurt geven? Dan is een taalcursus Duits in Duitsland voor professionals de ideale manier. Tijdens de taalcursus leer je alles wat je nodig hebt om Duits te kunnen gebruiken in de zakenwereld. Wij bieden voor professionals een cursus Duits aan in Berlijn: een echte metropool die in Europa als één van de grootste culturele, politieke en wetenschappelijke centra bekend staat. Berlijn is bij uitstek de ideale plek voor professionals om Duits te leren. Deze veelzijdige locatie met een overvloed aan bedrijven en een snel groeiende economie is een inspirerende omgeving wanneer je jouw zakelijk Duits wil verbeteren. Het wordt buiten het feit dat je Duits leert, ook een onvergetelijke ervaring. 

Taalcursus Duits voor professionals volgen op een internationale taalschool

In het historisch centrum van Berlijn, gelegen in de wijk “Prenzlauer Berg”, vind je onze internationale partnerschool. De taalschool in Berlijn biedt de luxe die jij als professional nodig hebt tijdens een cursus zakelijk Duits. De school beschikt over een complete campus en hier heb je alle faciliteiten die jouw verblijf tijdens de taalcursus comfortabel maken. Zo heeft de school een eigen cafetaria, restaurant, grote filmzaal, biergarten, boekwinkel en een prachtig binnenzwembad. Het is een grote school met maar liefst 40 klaslokalen. Bovendien biedt de school veel accommodatiemogelijkheden, ook gericht op professionals die graag wat meer luxe tot hun beschikking hebben. De campus beschikt over een goede nationaliteitenmix, zodat je cursisten leert kennen van over de hele wereld. 

Waar verblijf je tijdens jouw taalcursus Duits in Berlijn?

De taalschool in Berlijn biedt verschillende accommodaties aan waar je kunt verblijven tijdens jouw taalcursus Duits voor professionals. Zo kun je kiezen uit een premium schoolresidentie, appartement, gastgezin, studio en schoolresidentie. De premium schoolresidentie bevindt zich op de campus in een uniek gebouw. Het bestaat uit 72 luxe hotelkamers met ieder een eigen badkamer, koelkast en koffiezetapparaat. In een appartement heb je een eigen kamer, maar deel je de keuken en badkamer met andere cursisten van de taalschool of met Duitsers. Wil je helemaal ondergedompeld worden in de Duitse taal en cultuur? Dan raden wij een verblijf in een Duits gastgezin aan. Hier heb je een eigen kamer en maak je voor de rest gebruik van de faciliteiten van het gezin. Wil je juist wat meer privacy? Dan kun je beter kiezen voor een eigen studio. Hierbij heb je een eigen kamer, keuken en badkamer tot je beschikking. Je kunt er ook voor kiezen om in de schoolresidentie te verblijven. Hierbij heb je ook een eigen kamer, keuken en badkamer en woon je op loopafstand van de school. 

Wat houdt een taalcursus Duits voor professionals in?

Om je zakelijk Duits te verbeteren als professional kun je kiezen voor twee mogelijke cursussen: een cursus commercieel Duits of individuele cursus. Tijdens de cursus commercieel Duits heb je 20 lesuren per week algemeen Duits en 10 individuele lesuren per week. Tijdens de individuele lessen kun je aangeven waar jouw prioriteiten liggen op zakelijk gebied, bijvoorbeeld onderhandelingen voeren, vergaderen of presentaties. Bij je inschrijving kun je aangeven op welk vakgebied je je wil richten tijdens de cursus voor professionals. Wil je je liever alleen maar richten op deze onderwerpen? Dan is het mogelijk om voor een geheel individuele cursus te kiezen. Hier focus je alleen op hetgeen wat je wilt verbeteren op zakelijk vlak. 

Lijkt het jou wel wat om jouw zakelijk Duits op te frissen in Berlijn? Wij helpen je graag met het organiseren van deze taalreis. Heb je nog vragen over de cursus of accommodaties? Neem dan contact met ons op; wij beantwoorden jouw vragen graag. Wil jij al onze mogelijkheden bekijken? Ontdek dan alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
GLS
(64)

Taalcursussen voor Professionals op GLS

Verbeter je zakelijk Duits op onze internationale taalschool in het historisch centrum van Berlijn, gelegen in de wijk "Prenzlauer Berg". Onze partnerschool GLS biedt de luxe die professionals nodig hebben: met een complete campus tot je beschikking heb je hier alle faciliteiten die het verblijf gedurende je taalcursus comfortabel maken. De campus beschikt over 5 monumentale gebouwen, waarvan één gebouw onlangs compleet gerenoveerd is en toegang geeft tot een prachtig binnenzwembad. Verder zijn er veel accommodatie-mogelijkheden, ook gericht op professionals die graag wat mee luxe tot hun beschikking hebben. Zo kun je verblijven op de campus in prachtige hotelkamers of studio's met een eigen badkamer en kitchenette. De school beschikt bovendien over een eigen cafetaria, restaurant, grote lounge/filmzaal, "biergarten", boekwinkel, en maar liefst 40 leslokalen. Met een grote verscheidenheid aan nationaliteiten biedt de campus van GLS een internationale omgeving voor professionals die hun zakelijk Duits willen verbeteren. ZIE OOK ANDERE CURSUSPROGRAMMA'S OP DEZE TAALSCHOOL: VOLWASSENEN , JONGEREN VAN 7-17 JAAR , OF JONGEREN VAN 16-20 JAAR . lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €890

Weer in Berlijn

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 18 8 7
June 22 11 8
July 23 13 7
Aug 23 12 7
Sept 19 9 6
Oct 13 6 4
Nov 7 2 2
Dec 3 -1 1
Jan 2 -3 2
Feb 3 -3 3
Mar 8 0 4
Apr 13 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes