Taalcursus Russisch in Rusland


Rusland is een fascinerend land en biedt een rijke geschiedenis, cultuur en natuur. Het is dus het zeker de moeite waard om eens een taalcursus Russisch te volgen in dit bijzondere land! Wanneer je op taalreis gaat naar Rusland, leer je meer dan alleen de Russische taal kennen. Een taalreis bestaat altijd uit een compleet pakket van een taalcursus Russisch, het verblijf in Rusland en een cultureel activiteitenprogramma. Russisch leren in Rusland betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten van het land waar je verblijft. Tijdens een taalcursus leer je Rusland van dichtbij kennen en wordt je ondergedompeld in de Russische taal en cultuur. Rusland is een land vol tegenstellingen, prachtige bezienswaardigheden, bijzondere architectuur en een rijke geschiedenis. Dit alles maakt een taalreis naar Rusland een unieke ervaring!

Waar kun je een taalcursus Russisch volgen?

In Rusland kun je Russisch leren in Moskou en het is mogelijk om Russisch te leren in St. Petersburg. Beide bestemmingen zijn interessante steden om een taalcursus Russisch te volgen. Er is geen betere manier om een nieuwe taal te leren dan door het land te bezoeken waar de taal gesproken wordt. Moskou en St. Petersburg zijn unieke steden en bieden ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van taal en cultuur. Tijdens de taalcursus Russisch in Rusland heb je de mogelijkheid om Russisch te spreken met de lokale bevolking, internationale vrienden te maken en unieke culturele ervaringen op te doen!

Een taalcursus in Moskou of St. Petersburg

Moskou is de hoofdstad van Rusland en wordt door rivier de Moskva in tweeën gedeeld in het oude en het nieuwe stadsdeel. Het is de grootste stad van Rusland en heeft indrukwekkende gebouwen en gouden koepels. In Moskou vind je het echte Rusland nog terug en kun je kennis maken met de typisch Russische. St. Petersburg is meer Westers georiënteerd en voelt een stuk Europeser aan. Toch wordt deze stad gezien als de meest culturele stad van Rusland. Naast het volgen van de taalcursus Russisch, blijft er genoeg tijd over om de stad te verkennen en versteld te staan van de majestueuze  paleizen en kerken.

Verschillende soorten taalcursussen

Een taalcursus Russisch is te volgen door studenten vanaf 16 jaar. De internationale taalschool in Rusland heeft een divers aanbod van taalcursussen, dus er is altijd een cursus Russisch die bij jou past! Het is tevens mogelijk om het leren van de Russische taal te combineren met lessen cultuur, muziek of literatuur. Zo leer je Rusland op een hele andere manier kennen tijdens de taalcursus!

Wat houdt een taalreis in?

Tijdens een taalreis naar Rusland zal je lessen Russisch volgen op een internationale taalschool. De taalscholen zijn internationaal geaccrediteerd, wat de kwaliteit van het onderwijs waarborgt. Je krijgt altijd les van native speakers. Naast de taalcursus heb je nog genoeg vrije tijd om meer van Rusland te ontdekken met de andere cursisten van de taalschool.

Het verblijf gedurende de taalcursus in Rusland

Tijdens je Russische taalcursus kun je verblijven in een appartement of bij een gastgezin. Bij een gastgezin kun je samen met je gastouder de taal oefenen en word je ondergedompeld in de Russische taal cultuur. Bij hen leer je de gewoontes en gebruiken van het land kennen. Er is geen betere manier om de taal van dichtbij mee te maken! 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de taalcursussen Russisch in Rusland, of bekijk onze website voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes