Taalcursus Russisch in Rusland


Rusland is een fascinerend land en heeft een rijke cultuur en natuur. Hierdoor is het zeker de moeite waard om hier eens op taalcursus te gaan en de Russische taal te leren. Deze taalreis bestaat niet alleen uit een taalcursus Russisch maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse. Russisch leren in Rusland betekent ook een kennismaking met de cultuur en gewoonten in het land waar je verblijft. Rusland is een land vol tegenstellingen, prachtige bezienswaardigheden, architectuur en een indrukwekkende geschiedenis. Dat alles maakt het tot een unieke ervaring om een taalcursus Russisch in Rusland zelf te doen.

Waar kun je een taalcursus Russisch volgen?

Een taalcursus Russisch volg je in Moskou of in St. Petersburg, beide zijn twee bekende en grote steden in Rusland. Er is geen betere manier om een nieuwe taal te leren dan om naar het land te reizen waar de taal wordt gesproken. Beide steden zijn uniek en bieden ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van taal en cultuur. Tijdens onze taalreizen naar Rusland heb je de mogelijkheid om Russisch te spreken met de lokale bevolking, internationale vrienden te maken en unieke ervaringen op te doen.

Een taalcursus in Moskou of St. Petersburg

Moskou is de hoofdstad van Rusland en wordt door rivier de Moskva in tweeën verdeeld in het oude en het nieuwe stadsdeel. Het is de grootste stad van Europa en heeft indrukwekkende gebouwen en gouden koepels. Een taalcursus is Moskou geeft je de kans om veel van de Russische cultuur mee te krijgen. St. Petersburg is meer Westers georiënteerd, maar wordt wel gezien als de meest culturele stad van Rusland. Naast de taalcursus voor volwassenen kun je de stad verkennen en versteld staan van de majestueuze  paleizen en kerken.

Verschillende soorten taalcursussen

Een taalcursus Russisch is te boeken voor studenten vanaf 16 jaar. De internationale taalschool heeft een divers aanbod aan taalcursussen, dus er is altijd een cursus Russisch die bij jou past! De meest gekozen cursus is de intensieve cursus Russisch. Tijdens deze cursus krijg je les in een groep en wordt er aandacht besteedt aan algemeen taalonderwijs. Aangezien de lesgroepen relatief klein zijn, is er gelegenheid voor veel persoonlijke aandacht. Naast een Intensieve cursus Russisch is er ook de mogelijkheid om de Russische taal te combineren met cultuur, muziek of literatuur. En wanneer je extra aandacht wil besteden aan, bijvoorbeeld, de grammatica, dan kun je ook kiezen voor een individuele cursus.

Wat houdt een taalreis in?

Tijdens een taalreis krijg je les op één van onze partnerscholen. Deze zijn door StudyTravel uitgekozen op kwaliteit, zodat jij het meest uit je taalcursus kan halen. Op de school krijg je van maandag tot en met vrijdag een aantal lesuren intensief Russisch. Naast de taalcursus heb je nog genoeg vrije tijd om de omgeving te ontdekken met de andere cursisten van de taalschool, lekker uiteten te gaan en aan activiteiten mee te doen.

Waar verblijf je tijdens deze taalcursus

Tijdens je Russische taalcursus kun je verblijven in een appartement of bij een gastgezin. Bij een gastgezin kun je samen met je gastouder de taal oefenen en wordt je ondergedompeld in de Russische cultuur. Bij hen leer je de gewoontes en gebruiken van het land kennen! Wanneer je ervoor kiest om in een appartement te verblijven, deel je de keuken, badkamer en andere faciliteiten met medecursisten van de taalschool. Dit is dan weer een fijne manier om wat meer onder de andere studenten te zijn.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over taalreizen Russisch. Op onze homepage vind je ook meer informatie over het volledige aanbod van onze taalreizen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes