Russisch leren in Moskou voor volwassenen


Moskou is het economisch en politiek centrum van Rusland. De stad ligt aan de Moskva rivier en is één van de grootste steden ter wereld met ruim 11 miljoen inwoners. Moskou is een stad die nooit slaapt, want er is altijd wel iets te beleven. Behalve prachtige bezienswaardigheden, zoals het Kremlin en het Rode Plein, kun je er talloze knusse cafés, idyllische parkjes en hippe modewinkels vinden. Moskou is de ideale bestemming voor een taalcursus Russisch in Rusland voor volwassenen die Russisch willen leren in een echt Russische stad!

Leer Russisch op een internationale taalschool in Moskou

De taalcursussen Russisch voor volwassenen vinden plaats op onze partnerschool Liden & Denz Language Centre. Deze taalschool ontvangt volwassenen vanuit de hele wereld, waardoor de school een internationale sfeer uitademt. Het schoolgebouw waar je Russisch gaat leren bevindt zich middenin het centrum van Moskou, op korte afstand van het Belorusskaya metro- en treinstation. De taalschool beschikt over alle moderne faciliteiten om Russisch te leren. Zo vind je in alle 11 klaslokalen gratis WIFI, LCD TV, DVD sets en iPads. De docenten op school zijn allemaal native speakers en zullen er alles aan doen om het leren van de Russische taal zo leuk- en makkelijk mogelijk te maken!

Verschillende cursussen om Russisch te leren in Moskou

De taalschool in Moskou biedt een uitgebreid aantal taalcursussen voor volwassenen om Russisch te leren. De cursus die het meest wordt gekozen is de intensieve cursus Russisch. Dit is de algemene cursus die wordt gegeven in groepsverband. De lesgroepen zijn klein (maximaal 12 cursisten) en internationaal. Naast de groepslessen Russisch, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan individuele lessen, om je volledig te kunnen focussen op jouw persoonlijke doelen.

Naast Russisch leren, besteed de taalschool in Moskou ook veel aandacht aan de Russische cultuur. Zo zijn er verschillende programma’s te volgen naast de algemene cursus Russisch. Kies voor Russische cultuur-, muziek-, of literatuur lessen en dompel je onder in de cultuur van Rusland!

Een belangrijk onderdeel van de taalreis: het verblijf in Moskou

Na een intensieve dag Russisch leren en Moskou ontdekken, is het natuurlijk van belang om tot rust te komen in een fijne accommodatie. Wil jij zoveel mogelijk bezig zijn met de Russische taal en cultuur? Kies dan voor het verblijf bij een gastgezin in Moskou. Door bij een Russisch gastgezin te verblijven, leer je de taal én de cultuur pas echt goed kennen. Heb je behoefte aan een eigen plek? Kies dan voor een privé appartement (op aanvraag) of een appartement dat je deelt met internationale medecursisten. 

Ontdek sprookjesachtig Moskou tijdens het Russisch leren

Moskou heeft je ontzettend veel te bieden tijdens de taalreis! Naast de lessen Russisch, blijft er voldoende tijd over om Moskou en de omgeving van de stad te ontdekken. De taalschool in Moskou biedt een uitgebreid activiteitenprogramma aan, waardoor je de kans krijgt om er samen met je medecursisten op uit te gaan en Russisch te leren buiten het klaslokaal. Bijna iedere maandag wordt er een stadstour georganiseerd voor alle nieuwe cursisten, om Moskou te leren kennen. Verder worden er regelmatig culturele activiteiten georganiseerd naar musea en bezienswaardigheden in- en rondom Moskou. Je zal je dus zeker niet vervelen tijdens het Russisch leren in Moskou!

Bekijk ook onze andere taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
De taalschool "Liden & Denz Language Centre" in Moskou ligt in het centrum van de stad op ongeveer 5 minuten loopafstand van het Belorusskaya metro- en treinstation. Er zijn 10 klaslokalen uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals draadloos internet. Bovendien zijn koffie en thee gratis en kun je voor weinig geld lunch kopen om de hoek van de school.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €370

Weer in Moskou

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan -7 -14 1
Feb -6 -14 2
Maart 0 -9 4
Apr 9 0 5
Mei 17 6 8
Juni 22 10 9
Juli 24 12 8
Aug 22 11 7
Sept 16 6 5
Okt 8 1 2
Nov 0 -5 1
Dec -5 -10 1

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes