Taalcursus Chinees in China


Wil jij Chinees leren op een internationale taalschool? Volg dan een taalcursus Chinees in China, dat is namelijk dé manier om goed en snel Chinees te leren!

Waarom Chinees leren in China?

Met haar vriendelijke bevolking, gevarieerde landschappen en lekkere eten is China een steeds populairder vakantieland. Ook zakelijk gezien is China uiterst interessant. Wist jij bijvoorbeeld dat de Chinese taal wereldwijd het meest gesproken wordt? Genoeg redenen voor een taalreis Chinees in China!

Verschillende opties voor een taalcursus Chinees in China

De Chinese taal onmogelijk om te leren? Helemaal niet! Een taalcursus Chinees is geschikt voor cursisten vanaf 16 jaar en voor zowel beginners t/m gevorderden. De meeste cursisten kiezen voor een intensieve cursus Chinees, dit is de algemene groepscursus. Omdat de lesgroepen in China kleinschalig en internationaal zijn, leer je actief Chinees en krijg je de kans ook echt te leren spreken gedurende de lessen. Alle aspecten van de Chinese taal komen aan bod tijdens de taalcursussen, maar de focus ligt op de conversatie. Het is mogelijk om vanaf 1 week tot een heel studiejaar op taalreis te gaan naar China; zo kun je zelf bepalen hoe lang je de cursus wil volgen!

Leer meer dan de Chinese taal tijdens je taalcursus!

Naast het volgen van een taalcursus Chinees heeft China nog zoveel meer te bieden. Neem na de lessen of in het weekend de tijd om het land te verkennen en belangrijke trekpleisters te bezoeken. China heeft wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Chinese Muur, de bekende WangFuJing winkelstraat, de Verboden Stad, de Bund en de mooie Yu Gardens.

Als je tijdens je taalcursus Chinees in China bij een gastgezin verblijft, leer je China en haar bevolking pas écht goed kennen. Een betere manier om de Chinese keuken, de cultuur, tradities, gewoonten en de Chinese taal te leren, is er niet!

Bestemmingen in China voor je taalcursus Chinees

Je kunt een taalcursus Chinees volgen in Peking en Shanghai om snel Chinees te leren.

Wil je het oude China ontdekken, de geschiedenis en de tradities leren kennen, maar ook genieten van het nachtleven en de vele winkels? Dan is Chinees leren in Peking de perfecte optie. In deze oude stad zijn veel beroemde bezienswaardigheden en talloze verborgen tempels en pagodes. Een bezoek aan de Chinese muur mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je taalreis! Peking is ook één van de beste steden om Mandarijn te leren, omdat het de lokale taal is. Alles wat je op de taalschool leert, kan je direct in de praktijk toepassen.

Een indrukwekkende skyline, alle bekende winkelketens en high-end restaurants; Shanghai is een super moderne stad! Perfect voor diegenen die tijdens hun Chinese taalcursus in een stad willen verblijven die ver ontwikkeld is en een multiculturele gemeenschap heeft. In alle winkels en restaurants wordt Mandarijn gesproken, dus ook in deze stad kun je alles wat je op de taalschool leert direct toepassen. Ga Chinees leren in Shanghai en laat je onderdompelen in de Chinese taal en cultuur!

Op de homepage vind je meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes