Taalcursus Chinees in China


Wil jij Chinees leren op een internationale taalschool? Volg dan een taalcursus Chinees in China, dat is namelijk dé manier om goed en snel Chinees te leren spreken!

Waarom Chinees leren in China?

Met haar vriendelijke bevolking, gevarieerde landschappen en lekkere eten is China een steeds populairder vakantieland. Ook zakelijk gezien is China uiterst interessant. Wist jij bijvoorbeeld al dat de Chinese taal wereldwijd het meest gesproken wordt?

Verschillende opties voor een taalcursus Chinees in China

De Chinese taal onmogelijk om te leren? Helemaal niet! Een taalcursus Chinees is geschikt voor cursisten vanaf 16 jaar en voor zowel beginners tot gevorderden. Het meest gekozen programma is de intensieve cursus. Tijdens deze cursus heb je 20 lesuren per week in groepen van maximaal 6 cursisten. Omdat de groepen zo kleinschalig zijn, leer je actief Chinees en krijg je de kans ook echt te leren spreken gedurende de lessen. Ongeveer 70% van de lessen zijn gericht op spreekvaardigheid; de andere 30% op lezen en schrijven. Het is mogelijk om vanaf 1 week tot aan een heel jaar Chinees te leren in China. Je volgt de cursus dus zolang je zelf wilt!

Leer meer dan de Chinese taal tijdens je taalcursus!

Naast het leren van de taal heeft China zoveel meer te bieden. Neem na de lessen of in het weekend de tijd om het land te verkennen en belangrijke trekpleisters te bezoeken. China heeft wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Chinese Muur, de bekende WangFuJing winkelstraat, de Verboden Stad, de Bund en de mooie Yu Gardens.

Als je tijdens je taalcursus Chinees in China bij een gastgezin verblijft, leer je China en haar bevolking pas écht goed kennen. Een betere manier om de Chinese keuken, de cultuur, tradities, gewoonten en de Chinese taal te leren, is er niet!

Bestemmingen in China voor je taalcursus Chinees

Je kunt een taalcursus Chinees volgen in Peking en Shanghai om snel Chinees te leren.

Wil je het oude China ontdekken, de geschiedenis en de tradities leren kennen, maar ook genieten van het nachtleven en de vele winkels? Dan is een taalcursus Chinees in Peking dé perfecte optie. Daarbij vind je ook vele beroemde bezienswaardigheden en talloze tempels en pagodes verborgen in deze oude stad. Een bezoek aan de Chinese muur mag natuurlijk niet ontbreken! Peking is ook één van de beste steden om Mandarijn te leren, omdat het de lokale taal is. Alles wat je op de taalschool leert, kan je meteen toepassen.

Een indrukwekkende skyline, alle bekende winkelketens en high-end restaurants; Shanghai is een super moderne stad! Perfect voor diegenen die tijdens hun taalcursus Chinees in een stad willen verblijven die ver ontwikkeld is en een multiculturele gemeenschap heeft. In alle winkels en restaurants wordt Mandarijn gesproken, dus ook in deze stad kan je alles wat je op de taalschool leert direct toepassen.

Op onze homepage vind je meer informatie over onze taalcursussen in het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes