Taalcursus Chinees in China


Chinees leren in China op een internationale taalschool: dat is dé manier om goed en snel Chinees te leren! China is niet alleen een steeds populairder vakantieland, maar ook zakelijk gezien is China uiterst interessant. Wil je ook de basis leren van de taal die wereldwijd het meest gesproken wordt? Een taalcursus Chinees in China volg je zolang als je zelf wilt, van 2 weken tot zelfs een heel jaar. Een taalreis om Chinees te leren bestaat niet alleen uit een taalcursus Chinees maar ook uit accommodatie, activiteiten en excursies ter plaatse.

Naast de taallessen heb je tijd om het land te verkennen en belangrijke trekpleisters als de Chinese muur te bezoeken. Als je tijdens je taalcursus Chinees in China bij een gastgezin verblijft, leer je China en haar bevolking pas écht goed kennen. Een betere manier om de Chinese keuken, de cultuur, tradities, gewoonten en de Chinese taal te leren kennen, is er niet. Bekijk ons aanbod en ga Chinees leren in China met StudyTravel.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE