Engels leren op Malta voor volwassenen (50+)


Het volgen van een Engelse taalcursus voor volwassenen van 50 jaar of ouder belooft een heerlijke en zonnige leerervaring te worden! Het eiland Malta is jaarlijks de favoriete bestemming voor honderden 50-plussers die hun Engels willen verbeteren. Dankzij het mediterrane klimaat is Malta het hele jaar door een plezierige bestemming. Naast het leren van Engels biedt Malta een fascinerende geschiedenis en tal van activiteiten om van te genieten. Engels leren op Malta is dus perfect voor volwassenen die binnen Europa willen blijven maar toch willen genieten van een warm klimaat en hun Engels willen verbeteren.

Engels leren op internationale taalschool ESE

Bij de ESE taalschool op Malta kun je Engels leren samen met andere volwassenen uit verschillende landen. De school, gevestigd in het hart van St. Julian's, biedt een levendige omgeving met tal van restaurants, cafés en winkels in de buurt. Bovendien heeft de school een eigen café waar je medestudenten kunt ontmoeten. De kwaliteit van het onderwijs wordt gegarandeerd doordat de school geaccrediteerd is door het Maltese Ministerie van Onderwijs en Trinity College. De taalschool is internationaal, waardoor je in contact komt met mensen van over de hele wereld.

Een speciale internationale school voor de volwassen student

Voor volwassenen van 30 jaar en ouder is er ook een speciale 30+ school op Malta: EC 30+. Op deze taalschool kan je Engels leren op een locatie midden in St. Julian's met veel faciliteiten in de omgeving. Ook het strand is op korte loopafstand. 

De Club 50 cursus voor ouderen op Malta

De Club 50-cursus bij onze partnerscholen op Malta zijn speciaal ontwikkeld voor studenten van ongeveer 50 jaar en ouder, die geïnteresseerd zijn in het combineren van Engels leren met verschillende activiteiten om het prachtige eiland te ontdekken. De lessen omvatten luisteren, spreken, lezen en schrijven, en worden in een ontspannen sfeer gegeven. Deze cursus is een gevarieerd taalprogramma dat zich richt op het verbeteren van de communicatieve vaardigheden in het Engels, zowel binnen als buiten het klaslokaal.

Waar verblijf ik tijdens het Engels leren op Malta 

Tijdens het Engels leren is het ook belangrijk om op een fijne plek te verblijven. Ook wat betreft de accommodaties heb je tijdens het Engels leren op Malta voldoende keuze. Zo heb je de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven waar je de Maltese cultuur volledig kan meemaken. Kies je liever voor een residentie, appartement, hotel of resort dan zijn hier ook diverse mogelijkheden.

Wil je Engels leren op Malta? Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of chat voor persoonlijk advies, of bekijk ons volledige aanbod van taalcursussen Engels in Malta voor senioren en taalreizen naar het buitenland.

 

lees verder »
 
ESE
(86)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op ESE

Onze taalschool ESE in Malta is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut ESE verzorgt je taalcursus Engels en beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €525

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op EC Malta 30+

Taalschool EC 30+ biedt taalcursussen Engels aan voor cursisten van 30 jaar en ouder. De taalschool is gelegen in de levendige plaats St. Julian’s, met veel faciliteiten in de omgeving. Ook het strand is op korte loopafstand. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1260

Weer in Malta

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
June 26 19 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes