Taalreizen Frans voor volwassenen (50+)


Ben je 50 jaar of ouder en heb jij altijd al gedroomd van het leren van de Franse taal? En zou je dit willen combineren met een mooie reis naar buitenland? Dan zijn de taalreizen Frans voor 50-plussers de perfecte manier om deze droom werkelijkheid te laten worden. Bij StudyTravel begrijpen we dat het nooit te laat is om een nieuwe taal te leren en nieuwe culturen te ontdekken, daarom bieden we speciaal ontworpen taalreizen aan voor volwassenen van 50 jaar en ouder. 

Wat houdt een taalreis Frans voor 50-plussers precies in?

Onze taalreizen Frans voor senioren bieden een unieke leerervaring, waarbij deelnemers worden ondergedompeld in de Franse taal en cultuur. Een taalreis houdt in dat je Frans gaat leren in het land waar de taal gesproken wordt. Speciaal voor cursisten van 50+ bieden we Club 50 taalcursussen Frans aan. Een Club 50 cursus is uitsluitend voor deelnemers vanaf 50 jaar, die Frans willen leren in een groep met gelijkgestemden en die naast het leren van de Franse taal ook willen deelnemen aan een cultureel programma. De Club 50 cursussen bestaan altijd uit een taalcursus Frans én een activiteitenprogramma samen met andere deelnemers van 50 jaar en ouder. Zo krijg je de kans om je nieuwe Franse taalkennis in de praktijk toe te passen én om je medecursisten beter te leren kennen. 

Bestemmingen voor de Franse taalcursus 50+

De Club 50 cursussen Frans volg je op verschillende bestemmingen in Frankrijk. Er zijn het hele jaar door taalcursussen Frans in Frankrijk voor 50-plussers beschikbaar. De taalcursussen voor ouderen zijn beschikbaar in Zuid-Frankrijk; zoals in Antibes, Montpellier en Nice. Maar ook voor 50-plussers die dichterbij Nederland willen blijven zijn er bestemmingen voor een 50+ cursus Frans beschikbaar, zoals Rouen en Vichy. 

Een compleet pakket inclusief verblijf in Frankrijk

Wanneer je kiest voor een Club 50 cursus Frans, kies je voor een compleet pakket van Franse lessen en een sociaal/cultureel activiteitenprogramma samen met andere senioren. De taalcursus Frans bestaat doorgaans uit ca. 15 – 20 lesuren per week. Hiernaast zijn er meerdere activiteiten gedurende de week inbegrepen, zoals culturele uitstapjes, culinaire activiteiten en nog veel meer! Naast het pakket van de taalcursus en activiteiten, zijn er ook accommodaties beschikbaar speciaal voor ouderen. Afhankelijk van de bestemming die je kiest kun je bijvoorbeeld in een privé studio of kamer verblijven óf je kiest voor een volledige onderdompeling in de Franse taal en cultuur bij een gastgezin. Kies je liever voor een eigen verblijf? Ook dat is mogelijk.

Voor wie zijn de Franse taalreizen voor ouderen geschikt?

De taalcursussen voor volwassenen van 50+ zijn (zoals de naam al doet denken) geschikt voor iedereen vanaf 50 jaar. Of je nu net 50 bent en liever geen cursus volgt met jongeren of wanneer je al ouder bent, de Club 50 cursussen Frans zijn er voor iedereen van 50+. Je volgt een Franse taalcursus op een internationale taalschool, wat betekent dat je medecursisten hebt vanuit de hele wereld. Taalreizen Frans bieden je een unieke manier om Frans te leren én in aanraking te komen met andere nationaliteiten en culturen!

Ben je 50+ maar wil je geen speciale 50+ cursus volgen? Kijk dan naar de taalreizen Frans voor volwassenen, geschikt voor cursisten van alle leeftijden, of neem contact op met StudyTravel voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes