Taalcursus Frans in Frankrijk voor volwassenen


Samen met de Fransen genieten van zon, wijn, stokbrood en de beroemde Franse kaas! En natuurlijk ondertussen Frans babbelen over jeu de boules en de druivenoogst. Met een taalcursus Frans in Frankrijk profiteer je niet alleen tijdens de taalreis maar heb je ook op toekomstige vakanties een leuker contact met de Franse bevolking.

De taalcursussen Frans voor volwassenen worden gegeven voor beginners en gevorderden. Op de eerste lesdag (of voor aankomst via internet) maak je een test. Aan de hand van die test en eventueel een gesprek, word je ingedeeld op het lesniveau dat voor jou het meest geschikt is.

Op de meeste taalscholen in Frankrijk geldt een minimum leeftijd van 16-18 jaar. Deze staat duidelijk vermeld bij de beschrijving van de taalschool. Ben je 16-17 jaar? Kijk dan ook eens bij de jongerencursussen Frans in Frankrijk  want wie weet geef je de voorkeur aan een programma met leeftijdsgenoten waarbij activiteiten en toezicht inbegrepen zijn. Als je er nog niet helemaal uit bent waar jij de voorkeur aan geeft, neem dan gerust een kijkje op onze informatiepagina voor jongvolwassenen.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes