Franse cursussen voor volwassenen in Toulouse


 
De Franse taalcursussen voor volwassenen in Toulouse bieden je de mogelijkheid één van de meest gezellige en veelzijdige universiteitssteden van Frankrijk te leren kennen.  Van de 450.000 inwoners is bijna een kwart student, wat voor een hele speciale sfeer zorgt in de stad. Toulouse heeft een 2000 jaar oude historie, die je terugziet in de mooie gebouwen en monumenten. Deze stad beschikt zelfs over 3 plekken die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan: Canal du Midi, de Basilique Saint-Sernin ( de grootste Romaanse kerk van Europa) en het voormalig pelgrimsziekenhuis van Santiago

De Franse taalcursussen voor volwassenen in Toulouse bieden je de mogelijkheid één van de meest gezellige en veelzijdige universiteitssteden van Frankrijk te leren kennen. Van de 450.000 inwoners is bijna een kwart student, wat voor een hele speciale sfeer zorgt in de stad. Toulouse heeft een 2000 jaar oude historie, die je terugziet in de mooie gebouwen en monumenten. Deze stad beschikt zelfs over 3 plekken die op de Werelderfgoedlijst van Unesco staan: Canal du Midi, de Basilique Saint-Sernin ( de grootste Romaanse kerk van Europa) en het voormalig pelgrimsziekenhuis van Santiago.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Langue Onze

Onze partnerschool in Toulouse, Langue Onze, is één van de meest prestigieuze taalscholen voor Franse lessen in Frankrijk. Het is gesitueerd midden in het historische centrum van de stad en op minder dan 5 minuten loopafstand van het Place du Capitole en de toeristische hotspots, winkels, tuinen en het openbaar vervoer. De school beschikt over 10 ruime klaslokalen met airconditioning en overal in de school is er Wi-Fi. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €520

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes